Centrum voľného času Beťárik v Šaštíne-Strážach prináša tento rok novú ponuku krúžkov a voľnočasových aktivít pre deti aj dospelých. Vybrať si môžete z dvoch klubov a dvadsiatich záujmových útvarov.

CVČ Beťárik prichádza tento rok so širokou ponukou aktivít pre deti aj dospelých. „Tento rok otvárame 2 kluby a 20 záujmových útvarov, z toho 3 sú venované dospelým,“ hovorí Hanka Komorná, riaditeľka CVČ.

„Deti si môžu vybrať z tanečných, cirkusových, športových, tvorivých i umeleckých aktivít. Spomeniem napr. tanečnú prípravku, balet, nový cirkus a gymnastiku, florbal, streetworkout a parcour, modelársky krúžok či filmovú tvorbu a animáciu. Dospelí si môžu vybrať aktívny relax pri Fit joge, divadelnú improvizáciu so Šaštínskou partičkou alebo nový krúžok Vzdušnú akrobaciu na šálach, ktorá v sebe spája pohyb, umenie a adrenalín,“ pokračuje Hanka Komorná.

Medzi nové kluby a krúžky Centra voľného času patrí aj kreatívne modelovanie, teda keramika, hokejbal a akčná skupina. „Myslíme si, že mladí ľudia majú veľa dobrých nápadov, ale nie je ich počuť a sami nemajú dosť skúseností a nástrojov, aby svoje nápady realizovali. Preto sme prišli s projektom akčnej skupiny určenej pre mladých od 11-17 rokov, kde si môžu vyskúšať uskutočniť zmenu, ktorú chcú vidieť vo svojom meste, na ulici či v škole,“ vysvetľuje Juraj Mitro, jeden z vedúcich tejto skupiny.

Väčšina záujmových útvarov začína svoju činnosť už v týždni od 16.9.2024. Poplatky za záujmové útvary sa pohybujú od 3 € do 6 € za mesiac pre deti a 8 € za mesiac pre dospelých. Účasť v akčnej skupine je zdarma. Nakoniec dodáva riaditeľka Hanka Komorná výzvu pre záujemcov o prácu v kolektíve CVČ: „do nového školského roka zháňame aj novú posilu na pozíciu vychovávateľ / vychovávateľka na plný úväzok. Pedagogické vzdelanie nie je nutné mať vopred – je možné si ho dorobiť aj počas plynutia pracovného úväzku.“

Viac informácii o záujmových útvaroch a kluboch a prihlášky na ne nájdete na webe www.cvcbetarik.estranky.sk na facebooku CVČ Beťárik alebo osobne na Hviezdoslavovej 4 v Šaštíne-Strážach.

V prípade záujmu o pracovnú pozíciu vychovávateľa / vychovávateľky píšte mail na cvcbetarik@gmail.com.


.