V sobotu 5.10. sa v KD Senica chystá Záhorácka krojová zábava. Tá sa tento rok začne krojovým sprievodom, ktorý začína o 18.00 hod. v parku pri Múzeu Senica, známeho aj ako Sokolovňa. Samotná zábava začína neskôr o 19.00 hod.

foto FB Mistříňanka

Z parku pri múzeu sa celý krojový sprievod, v doprovode hudby a zábavy, presunie do kultúrneho domu v Senici, kde už na hostí bude čakať samotná zábava. Tú začnú talentované folklórne súbory SOBOTIŠŤAN a PRUCLEK. Neskôr si budete môcť zatancovať do rytmu dychovej hudby, o ktorú sa postará Mistríňanka a Myjavská cimbalovka.

“K dobrej zábave neodmysliteľne patrí aj chutné jedlo a pitie. Pripravili sme pre vás skutočné lahôdky – môžete si pochutnať na lahodnej večeri, ktorá bude pozostávať z chrumkavých rezňov a tradičného zemiakového šalátu. Pre milovníkov klasiky budú pripravené aj omastené chleby s masťou a oškvarkovou pomazánkou, ktoré určite nesklamú. Na zapitie nebude chýbať kvalitné víno, osviežujúce frizante, čapované pivo a pre fajnšmekrov dokonca aj ochutnávka vyberaných ovocných destilátov…” odkazujú organizátori.

Vstupné je 15 eur, rezervácie stolov na čísle 0908 166 756.


.