Prinášame futbalové výsledky a komentáre k víkendu.

Mladší žiaci: Hlohovec – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján 2:2

Starší žiaci: Hlohovec – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján 2:1

Dorast: Suchá nad Parnou – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján 4:3

Muži: Veľké Kostolany – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján 2:0


Žiaci: FC Sekule – Rybky 0:26

Dorast: FC Sekule – Cerová 1:0

Muži: FC Sekule – Hlboké 5:0

Viac fotografií zo zápasu TU!

Po dlhšej dobe veľmi dobrý zápas z našej strany. Súper pricestoval s veľmi omladeným mužstvom, ktoré bolo ale veľmi kvalitné, behalo sa a bojovalo od prvej minúty. Myslím, že zápas sa musel divákom celkom páčiť. Prvý polčas bol vyrovnaný, prvé náznaky šancí sme si vypracovali my, okolo 15. minúty po faule na mňa premenil pokutový kop Erik Húšťava. Súper nastrelil z nasledujúcej akcie pravú žrď. Po zmene strán sa začalo opäť v celkom dobrom tempe, súper sa znažil, ale naša obrana ich prakticky do žiadnej šance nepustila. Druhý gól strelil po peknom centry Matej Ježek. O pár minút na to strelil poisťovací gól peknou krížnou strelou Miro Vávra. Súpera to položilo, otvoril hru a my sme sa začali futbalom baviť, šance prichádzali jedna za druhou. Dva posledné góly som po pekných akciách a strelách priadal ja.
Výsledok je síce pre súpera krutý, ale aj také zápasy bývajú, v nedeľu nám v druhom polčase vyšlo prakticky všetko, do čoho sme kopli… Snáď sme sa do ďalšieho zápasu nevystrielali…
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.


Muži: Kúty – Borský Mikuláš 0:3

Muži: Závod – Grinava 1:1 (1:0)
Gól Závod: Blecha Marek
Zostava: Vašek – Brenkus, Uhrinec, Kováč, Majzún – Blecha M, Žák (Krajčír), Blecha R., Drahoš – Šíp (Dojčák), Procháska (Miženko)

Úvod stretnutia patril nám. Súpera sme pritlačili, no bez gólového efektu. Postupom času sa hra vyrovnala. Zväčša sa obe brány ohrozovali len strelami z diaľky, ktoré brankári bezpečne chytali, alebo strely mierili mimo priestoru brány. Náš gól padol v 45 minúte, keď Blecha Marek peknou strelou vymietol pravý horný roh hosťujúcej brány.
Druhý polčas sme začali veľmi dorbre. V 46 minúte Drahoš unikol po ľavej strane a sám pred brankárom neuspel. Podobne ten istý hráč dopadol aj o päť minút neskôr. Blecha Marek v sklze nedočiahol loptu a nezasunul do prázdnej brány. Po peknej kombinačnej hre sa rútil sám na brankára Žák – nedokázal dopraviť loptu do siete. Šíp sa v päťke tiež nepresadil, keď v poslednej sekunde mu loptu zblokovali a tá sa len obtrela o pravú tyč. A keď Blecha Marek nepremenil tiež samostatný nájazd (brankár ho pekne vychytal), tak prišiel zákonite v 79. minúte trest. Našej obrane utiekol hosťujúci útočník a chladnokrvne skóroval. Po vyrovnaní hostia ožili a mali ešte dve výborné šance. Náš brankár Vašek obe zneškodnil.
Na druhý týždeň privítame Veľké Leváre.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

Trnavské rádio Tak akorát 2024