V sobotu 5. októbra sa v areáli Obecného úradu Mást v Stupave, od 10.00 do 17.00 hod., uskutoční podujatie Mášťané Stupavjanom & Stupavjané Mášťanom. Ide o podujatie plné zábavy, jedla a hlavne “zelá”.

zdroj FB MKIC Stupava

Mástsky potravinový spolok v Stupave a Slovenský zväz záhradkárov ZO Stupava v spolupráci s MKIC Stupava pozývajú na podujatie Mášťané Stupavjanom & Stupavjané Mášťanom.

V rámci podujatia sa návštevníci môžu tešiť na kapustnicu a iné zelové výrobky, predaj kapusty ale aj ukážky z rezania a tlačenia kapusty. “Súčasťou podujatia bude tradičná výstava zeleniny a ovocia ÚRODA 2024, ktorú v priestoroch Obecného domu Mást pripravuje Slovenský zväz záhradkárov ZO Stupava,” uvádza mesto Stupava na webovej stránke.

foto Stupava.sk

V rámci výstavy bude prebiehať aj súťaž o Najčašší huavičku zelá, najčašší dziňu a o najkrajšie výpestky ovocia a zeleniny. Vyhlásenie výsledkov bude o 14.00 hod.

“Veríme, že podujatie poteší a opäť viac zblíži všetkých návštevníkov, tak aby sme sa o rok všetci stretli už na tradičných Dňoch zelá 2025,” dodáva mesto.


.