Prinášame výsledky v skratke. Komentáre uverejníme v pondelok.

Prípravka: Štefanov – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 0:4

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šamorín 5:1
Chlapci hrajú pekný lúbivý futbal , strelecky sa im darí.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šamorín 1:2
Zlaté Moravce boli nad naše sily, ale so Šamorínom sme mohli získať aspoň bod. Chlapcom sa nedarí v útoku ale postupne si na seba zvykajú a verím že prídu i výsledky.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Kátlovce 5:1
Naši majú dlhodobo zranené opory mužstva a tak musia improvizovať v zostave. Hostia mohli odísť i s vyšším prídelom, chlapci však po vedení 3-0 ubrali z plynu.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Krakovany 2:1
Opäť sme dokázali zahodiť aj nemožné a tak nás hostia v 18. minúte potrestali. Mali sme síce sústavnú prevahu ale bez efektu. I druhý polčas sme začali tlakom ale opäť sme strieľali vedľa, alebo do brankára. Už som začal Jarovi zháňať hráčsky dres miesto brankárskeho s číslom 18 ktoré mal v zápise. V rozpätí dvoch minút najprv Filip Salay a potom Marek Emrich výsledok otočili.

Program
Prípravka v nedeľu o 10.00 hostí Gbely
Žiaci v sobotu hrajú v Nových Zámkoch
Dorast v sobotu v Trnave proti Slávii
Muži v nedeľu o 16.00 v Trebaticiach

Komentáre pripravil Peter Mračna.



Žiaci: FC Sekule – Borský Mikuláš 0:7

Dorast: Borský Mikuláš – FC Sekule 3:3

Muži: FK Cerová – FC Sekule 3:1
gól Sekúl: Trajlínek Andrej

Pokutový kop brankár Lukáš bravúrne chytil.

Škoda výsledku, na remízu sme minimálne mali. Prvý polčas sa hral bez výraznejších šancí na oboch stranách, jedinú 100 percentnú sme mali my, ale Michal Škoda sám pred brankárom neuspel. Druhý polčas sa začal v podobnom duchu ako prvý, opäť sme mali jednu jasnú šancu, kedy znova Michal  tentoraz hlavou sám pred brankárom netrafil. Zákonite prišiel trest, kedy sa domáci po sérii rohov ujali hlavou vedenia.  Potom mali domáci výhodu pokutového kopu, ale brankár Lukáš bravúrne chytil. Veril som, že by sme ešte s výsledkom mohli niečo spraviť, čo sa o pár minút začalo napĺňať, keďže sme po mojom góle vyrovnali. Netešili sme sa ale dlho, keďže domáci hneď z nasledovného rohu dali gól. Čisto len naša hlúposť a nedôslednosť nás pripravila o body, lebo nemôžeme dostať gól hneď potom ako vyrovnáme… Zápas sme dohrávali cca 20 minút o desiatich, kedy po 2 žltých musel predčasne pod sprchy Martin Chvátal. V závere sme v snahe vyrovnať otvorili obranu, čo súper využil ešte jedným gólom pár minút pred koncom.

Komentár pripravil Andrej Trajlínek.


Muži: Hlohovec – Kúty 4:0

Muži: Závod – Veľké Leváre 1:0 (0:0)
gól: Andrla
Zostava: Vašek – Majzún, Uhrinec, Kováč, Blecha M. – Drahoš, Blecha R., Žák (Krajčír), Andrla (Dojčák) – Procháska, Šíp (Miženko)

Úvod stretnutia patril hosťom, ktorý mali viacej z hry. 2 x skúšali strielať z diaľky – Vašek obidva pokusy bezpečne kryl. Postupne sa hra vyrovnala a prišli naše šance. Prienik Andrlu sa neskončil gólom. Blecha R. po rohovom kope dorážal tesne vedľa. Obrovskú príležitosť mali hostia, ale z metra nedopravili loptu do siete. Na druhej strane nebol úspešný Drahoš z ľavej strany. Do kabín sa išlo za nerozhodného stavu.
Druhý polčas sme už mierne prebrali iniciátívu a po Procháskovej spätnej prihrávke sa z päťky Drahoš nedohodol s Andrlom. Najkrajšia akcia sa skončila gólom, keď Blecha M. dlhou prihrávkou našej Andrlu a ten zoči-voči preloboval brankára. Ku koncu zápasu sa hostia snažili vyrovnať a nás pritlačili. Gólu sa však nedočkali, a tak sme si pripísali tesné víťazstvo.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.