Mužstvo, ktoré ešte v minulej sezóne bolo ozdobou krajskej súťaže, má problémy v majstrovstvách oblasti. Až také, že po 10. kole kleslo na samé dno tabuľky.

ilustračné foto

V Kútoch sa hralo o čelo tabuľky. Domáci by museli vyhrať, hosťom stačila aj remíza. Po dvojgólovom víťazstve už majú na čele trojbodový náskok a vysokoaktívne skóre.

Strelecké preteky boli v Lakšároch, kde videli diváci až 10 gólov. Keďže obidve mužstvá dali po päť, domáci si s Jáňanmi body „bratsky“ podelili. Hráčom kola bol Martin Ozábal. Brankár Baníka Čáry mal najväčší podiel na výhre svojho mužstva proti Cerovej.

 

ObFZ Senica MO 7. liga – 10. kolo

FK Kúty – FK Senica 0:2 (0:0)
83. J. Reľovský, 86. M. Vyletel, rozh. Srnec.

V Kútoch sa hralo o čelo tabuľky, na ktoré by sa vyhupol víťaz zápasu. Dlho sa hralo bez gólov a zdalo sa, že sa mužstvá rozídu po remíze 0:0. Lenže záver zápasu sa vydaril hosťujúcemu mužstvu. V 83. min. dal jeho vedúci gól Jakub Reľovský a už o tri minúty uzavrel gólový účet zápasu na konečných 0:2 Martin Vyletel.

Prečítajte si taktiež

Futbal 6. liga: Spartak Stráže vyhral na ihrisku lídra

 

Lakšárska N. Ves – Moravský Sv. Ján 5:5 (5:3)
9. D. Šušuk, 13., 31. T. Velický, 18. D. Valla, 37. R. Chrenko – 6. K. Bolf, 22. M. Čižmár, 32. F. Chvál, 51. M. Hévizi, 59. D. Bartoš, rozh. Škrinár.

Bláznivý zápas, v ktorom už v prvom polčase padlo 8 gólov. Hostia sa ujali vedenia gólom Kevina Bolfa, no potom celý zápas doťahovali vedenie domáceho mužstva. Na konečných 5:5 vyrovnal v 59. min. Bartoš. Lakšáre síce neprehrali ani na deviaty pokus, no Senica im odskočila na už tri body.

 

Baník Čáry – FK Cerová 3:1 (1:0)
26. D. Kollár (11), 50., 84. A. Šefčík – 76. E. Dubec, rozh. Štora.

V prvom polčase boli futbalovejší hostia, no výborného Ozábala v bráne sa im prekonať nepodarilo. Naopak, v 26. min. poslal domácich do vedenia Denis Kollár, keď premenil pokutový kop – 1:0. Aj po prestávke bol obraz hry podobný. Pri snahe hostí o vyrovnanie udreli domáci, keď v 50. min. zvýšil Aďo Šefčík na 2:0. Hostia sa dočkali v 76. min., keď Erik Dubec dal kontaktný gól na 2:1. V 80. min. sa domáhali ďalšej penalty po zákroku hosťujúceho brankára na Šefčíka, no nepískalo sa. Až v 84. min. po peknom sóle z vlastnej polovice pridal Aďo Šefčík poistku na 3:1. Zdramatizovať zápas mohol Timo Královič, no v šanci trafil len do brvna. Boli to vydreté 3 body pre Baník.

 

TJ Unín – TJ Š. Humence 2:3 (0:3)
47. T. Rešetka, 52. D. Malík – 6. P. Macek, 8. T. Vach, 44. A. Gaša, rozh. Otočka.

Zápas dvoch rozdielnych polčasov. Po prvom vyhrávali hostia 0:3 a zdalo sa, že si v pohode dokráčajú k trom bodom. Lenže domáci v priebehu piatich minút dvomi gólmi znížili na 2:3 a zápas riadne zdramatizovali. Obrat v skóre sa im však nepodaril.

 

 

OFK Mokrý Háj – ŠK Petrova Ves 2:4 (2:2)
35., 37. M. Petrovič – 30., 45. Michal Mihálik, 85. D. Hrubša, 90. Martin Mihálik, rozh. Kahúň. ČK 1:0 (73. P. Tokoš).

V prvom polčase boli na trávniku iba dvaja strelci. V domácom mužstve Mišo Petrovič a v hosťujúcom Mišo Mihálik, keď obaja dali po dva góly – 2:2. Po prestávke využili hostia vylúčenie domáceho Patrika Tokoša, keď v „presilovke“ ich ďalšie góly Dávid Hrubša a Martin Mihálik 2:4. Mokrý Háj touto prehrou klesol na dno tabuľky.

 

TJ Sobotište – TJ Radošovce 0:0
rozh. Dzindzík. ČK 0:1 (78. O. Chrenka).

V Sobotišti sa v súboji posledných dvoch mužstiev tabuľky diváci gólov nedočkali. Mrzieť to môže najmä domáce mužstvo, ktoré od 78. min. nevyužilo ani početnú výhodu po vylúčení hosťujúceho Chrenku.

Ďalší program: 11. kolo 18.10. o 19 hod. FK Senica – TJ Unín, 20.10. o 14.30 hod. Radošovce – Baník Čáry, Šajdíkove Humence – Lakšárska Nová Ves, Cerová – FK Kúty, Moravský Svätý Ján – Mokrý Háj, Petrova Ves – Sobotište.


.