Milovníčky riadeného a organizovaného cvičenia i nadšenci športu, pohybu, radosti a zábavy si prišli na svoje v sobotu (3.9.) v Moravskom Svätom Jáne na 3-hodinovom TAE BO MARATHONe s FREDYM AYISIM.

Cvičenia sa zúčastnilo viac ako 70 cvičeniek, ktoré aj napriek horúcemu počasiu vydržali a rozprúdili v sebe krv. Fredy Ayisi rozdelil cvičenie na dve časti. V prvej sa venoval TAE BO cvičeniu, ktoré vystriedala súťaž o skvelé ceny od sponzorov. O víťazkach súťaže rozhodli cvičenkine a diváci, ktorých bolo viac ako 100, potleskom.

Druhej časti dominovala Yoga, ktorá cvičenkine uvoľnila. Fredy Ayisi na záver poďakoval za pozvanie a teší sa na ďalšie stretnutie v Moravskom Svätom Jáne.

Štadión TJ Slavoj bol po dlhšej dobe k dispozicií aj ženám a tie si to pochvalovali. “Takáto akcia by sa mala organizovať častejšie, bolo to super.” povedala pre Zahori.sk Nelka, ktorá sa zúčastnila cvičenia. “Určite sa zúčastním aj ďalších maratónov,” dodala cvičenka Janka, ktorá bola na podobnom maratóne prvý krát. Rovnako spokojný s priebehom akcie bol aj starosta obce Moravský Svätý Ján Anton Emrich, ktorý prisľubil opätovne podporiť podobné akcie.

Dúfajme, že úspech TAE BO MARATHONu bude pre organizátorky Alenu a Silviu Stupavské povzbudením pri organizovaní ďalšich podobných akcií.


Fotogaléria: TAEBO Marthon s FREDYM AYISIM (47 fotografií)



.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

3D filamenty 2023