Dva mesiace prázdnin ubehli rýchlo a školské brány sa v pondelok (5.9.) opäť otvorili. Inak tomu nebolo ani na Základnej škole v Sekuliach. Tu privítali žiakov i nových prvákov spolu s pánom riaditeľom Miloslavom Markuškom aj pani starostka obce Sekule, Pavla Maxianová, a prítomný bol starosta obce Moravský Svätý Ján, Anton Emrich.

Nových prvákov na prvej ceste do školských lavíc okrem rodičov odprevadili deviataci a pani riaditeľky materských škôl pani Rusňáková a Šafránková.

Riaditeľ Miloslav Markuška vo svojom príhovore prisľúbil rodičom, “celý kolektív v škole sa budeme snažiť, aby sa z prvákov stali úspešní školáci, na ktorých budeme spolu s Vami hrdí.”.

Pracovníci školy počas prázdnin nezaháľali a na škole sú opäť novinky. Tie hlavné spomenul vo svojom príhovore riaditeľ školy: “Vymaľovala sa ZUŠ, školská jedáleň, na chodbe do telocvične sa položilo nové PVC. Z prvého stupňa zmizli tradičné tabule a nahradili ich ako vo všetkých ročníkoch interaktívne tabule. Najväčšou prerábkou je kotolňa, ktorá sa robí celá nová. Takže bolo a je toho veľa a všetko sa to robí pre Vás žiakov tejto školy. Bez finančnej pomoci Obecného úradu Sekule by sme to určite nezvládli, za čo patrí obecnému úradu úprimná vďaka.” .

Školský rok sa nám začal. Prajeme všetkým žiakom a študentom, aby bol úspešný.


Fotogaléria: Zahájenie nového školského roku (18 fotografií)



.

Trnavské rádio Tak akorát 2024