Česko- Slovenská futbalová akadémia (ČSFA) so sídlom v Malackách a Západoslovenská energetika, člen skupiny E-ON pozývajú všetkých fanúšikov futbalu na už 6. ročník futbalového turnaja detí a rodičov pod názvom “Futbal to je hra pre všetkých”, ktorý bol finančne podporený z grantu „Rodinný futbal 2011 – Grant E-ON“. Rodinný medzinárodný futbalový turnaj sa uskutoční od 10. do 24.9.2011 na sídlisku Juh v Malackách v areáli ZŠ Štúrova.

Ide o v poradí už druhé najväčšie futbalové medzinárodné podujatie konané v roku 2011 v Malackách a na Záhorí organizované Česko – Slovenskou futbalovou akadémiou.

Podujatie „Futbal to je hra pre všetkých“ sa koná pod záštitou poslanca mestského zastupiteľstva v Malackách, Ing. Jozefa Halcina.

Rodinný turnaj sa uskutoční v 4 termínoch a to 10.9., 15.9, 17.9. a 24.9.2011. Počas týchto dní sa do futbalového zápolenia na turnaji zapoja družstvá rodičov (samostatne oteckov a mamičiek) detí z ČSFA a ich trénerov. Dňa 24.9. sa do turnaja zapoja aj domáci a zahraniční sponzori podporujúci Česko – Slovenskú futbalovú akadémiu a to generálny sponzor BAUMIT, hlavný sponzor turnaja E-ON a zahraničný sponzor QAULITRANS. Jednotlivé družstvá si svoje názvy určili podľa veľkých svetových klubov. Na turnaji sa tak v priebehu 4 dní predstavia hráči „Real Madrid, Manchester United, Chelsea London, AC Milan, Bayern Munchen, Inter Milan, Arsenal London, Ajax Amsterdam, FC Barcelona, Lazio Roma, Juventus Turino a FC Liverpool“. Aj táto recesia má prispieť k dobrej nálade, ktorá dňa 24.9.2011 vyvrcholí o 16:00 hodine finálovým zápasom, následne slávnostným vyhlasovaním výsledkov a zábavou až do noci pre všetkých účastníkov a fanúšikov futbalu a dobrej zábavy.

Súčasťou programu rodinného turnaja Česko – Slovenskej futbalovej akadémie bude aj predstavenie novej internetovej stránky www.csfa.sk.

Česko – Slovenská futbalová akadémia pozýva všetkých fanúšikov futbalu na toto podujatie. Bližšie informácie získate na www.malackyjuh.sk alebo na tel. č.: 0903 170019.
Začíname už 10.9.2011 o 12:00 hod. na ihrisku s umelou trávou pri ZŠ Štúrova na sídlisku Juh v Malackách.

Zdroj: Ján Kubovič , prezident ČSFA, tel.: 0903 170 019


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota