Prinášame výsledky víkendových zápasov. Komentáre a fotoreport k zápasom prinesieme v pondelok.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Gbely 4:5
Ujali sme sa síce vedenia, ale potom sme len doťahovali náskok hostí. Vždy keď sme vyrovnali, hostia nám strelili gól naviac. Chlapcov však za výkon i bojovnosť musím pochváliť.

Mladší žiaci: Nové Zámky – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 3:1
Starší žiaci: Nové Zámky – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 7:0

Obidva zápasy boli ako cez kopirák , bojovnosť i snahu sme nechali doma a tak tréneri nemali koho chváliť.

Dorast: Slavia Trnava – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 3:1
Katastrofálna maródka v mužstve dorastu sa odzrkadlila na výkone. Chlapci doma ešte hrajú, ale vonku im chýba líder i bojovnosť. Výkony vonku sú katastrofálne. Bojíme sa hrať futbal.

Muži: Trebatice – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:1
V Trebaticiach sa nám tradične nedarí. Začali sme zle, avšak domáci z úvodného tlaku nič nevyťažili. Naopak udrieť mohlo na opačnej strane, ale strela Andreja Lorenca skončila na žrdi. V 16. minúte sa naopak odrazená strela od našej žrde od chrbta Ivana Hajdina dostala do našej siete. V 30 minúte bolo 2-0 po peknej strele z 20 metrov. Ešte do polky sme znížili, ale rozhodcovia nám gól neuznali, vraj už predtým odpískali faul na Filipa Salaya. Druhý polčas sme začali tlakom, gól strelil Andrej Kudlička , keď zrazil odkop domáceho obrancu do siete. Vyrovnanie viselo na vlásku, žiaľ počas nášho tlaku nám z ojedinelého rohu strelili domáci tretí školácky gól , ktorý nás definitívne položil. Domáci ešte výsledok prikrášlili.
Zostava našich: Hajdin, Vávra, Mračna, Vrábel, Ježek, Mach, Bolf, Kudlička, Šúrek,Salay Filip,Lorenc, striedali : Tomáš Salay

Program
Prípravka vo štvrtok hrá o 14.00 v Skalici s „ áčkom „, v nedeľu o 10.00 hostí “ béčko“
Žiaci v sobotu hostia Šaľu o 13.30
Dorast v nedeľu o 13.00 hostia Dubovany
Muži v nedeľu o 15.30 hostia Smolenice

Komentáre pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Žiaci: FC Sekule – Smolinské 0:8

Dorast: FC Sekule – Šajdíkove Humence 2:0

Muži: FC Sekule – Smolinské 2:2
Na hody nám vždy „išlo“, nie inak tomu bolo aj v nedeľu… Zápas, v ktorom sme po góloch Maťa Kubináka a Lukáša Kaderu viedli 2:0, sme v závere úplne spackali, kedy sme si nechali streliť 2 lacné góly po našom nedôraze. Inak sme nehrali vôbec dobre, prvý polčas ešte ešte ako tak vyzeral, ale po zmene strán sme si nedokázali poriadne nahrať, takže nie je o čom… Mali sme trošku ťažké srdce na rozhodcu, ktorý pri prvom góle súpera neodpískal jasný faul na nášho hráča a odpustil súperovi aj jednu čistú penaltu, ale hlavný problém bol v nás, keďže nemôžeme stratiť výhru pri vedení 2:0.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.


Muži: Kúty – Križovany 0:5


Muži: Záhorská Ves – Závod 3:4 (1:2)
góly Závod: Blecha Roman, Žák, Procháska (11m), Drahoš
červená karta: Andrla
Zostava Závod: Vašek – Blecha M., Kováč, Žák, Majzún – Drahoš, Procháska, Blecha R., Miženko (Dojčák) – Šíp (Krajčír), Andrla

Zápas priemernej úrovne sme začali veľmi dobre. Hneď v úvode sa presadil Blecha Roman, ktorý strielal zvnútra šesťnástky. V 14 minúte pridal náš druhý gól Žák, po peknej strele k vzdialenejšej tyči. Domáci znížili z pokutového kopu. Druhý polčas sme boli lepším mužstvom. Domáci vyrovnali, keď dorazili loptu do prázdnej brány. Na 2:3 pre nás zvyšoval Procháska, ktorý bezpečne premenil pokutový kop. O pár minút sme pridali daľší gól – Drahoš dorážal priamy kop zahraný Procháskom. Pred koncom ešte domáci znížili na 3:4. Naše šance nevyužili Krajčír 2x, Drahoš.
Zápas skončil 3:4 pre nás.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota