Možno ste ho stretli, a povedali si, že čo je to za blázna na kancelárskej stoličke na ceste. Je to mladý muž Míra, ktorý sa rozhodol, že v živote po prvý krát niečo dokáže. V nedeľu (25.9.)  ste ho mohli vidieť v Kútoch, či Moravskom Svätom Jáne, v tejto chvíli (26.9.) sa presúva smerom na Plavecký Štvrtok.

Vstupnou bránou na Slovensko bol bývalí hraničný prechod v Brodskom.

Zničené piate boty.

Ako píše Miroslav Jonáš (21 rokov) na svojom Facebook profile ŽIDLOBEŽEC:
Nebavil ho každodenní stereotyp, ktorý zažíval v kancelárií a práve vďaka tomu dostal originálny nápad. Vyraziť na kancelárskej stoličke z Prahy (12.9.) do Bratislavy. Vďaka priateľom upravil špeciálne svoju stoličku, zobral si mesačné volno a vydal sa na neuveriteľnú cestu.

Míra smeruje do Bratislavy, ďaľšou zastvávkou po Moravskom Svätom Jánovi bude Plavecký Štvrtok. Fotografia Míru zachytáva pri Veľkých Levároch.

“Narodil som sa ako chlapec z mesta a zkúšal veľa vecí, ktoré nemajú cenu. Celú tú dobu som chcel len žit svoj vlastný život. Nevedel som, kto vlastne som a prečo som tu, ale teraz sa všetko zmenilo. Keď chcete žiť, musíte pri tom niečo dokázať. A niekedy to znamená schytať poriadne polená pod nohy, bojovať s prírodou a veriť, že vyhráte. A keď už ste na pokraji síl a možnotí, znovu sa nadýchnete a zájdete ešte ďalej, a to znamená, že veríte sami sebe.”
Som na ceste!

[youtube oOc2NDFXdsM]

.