26. septembra 2011 sa v Malackách “narodilo” občianske združenie Dúhovka . Založili ho rodičia a priatelia sídliska Juh v Malackách, ktorí realizujú aktivity pre deti už od roku 2007 (oslavy MDD, športové, kultúrne, osvetové akcie zamerané na bezpečnosť detí, mládeže, seniorov).

Aktivity nabrali širšie spektrum, preto sa rodičia rozhodli založiť oficiálne združenie, ktoré ponúkne potrebnú pomoc i priestor na realizáciu ďalším záujemcom v oblasti preventívnych aktivít.

Aktivity Dúhovky
“Dúhovkáči” realizujú aktivity, ktorých cieľom je poskytnúť deťom viac zábavy, viac prírody, viac tvorivosti a viac pocitu bezpečia. Spolupracujú pritom s viacerými odborníkmi, s ktorými tvoria nové kreatívne programy pre rôzne vekové kategórie. Medzi aktivity Dúhovky o.z. patria interaktívne rodinné podujatia (najmä športové, spoločenské a kultúrne), náučné výlety do prírody, tvorivé dielne, ale aj prednášky a školenia.

Dúhovka zahájila svoju činnosť kreatívne a veselo
Úvodným podujatím už oficiálneho združenia Dúhovka bolo dňa 2. októbra 2011 kreatívne rodinné podujatie spojené s výletom do prírody pod názvom Poklady zbojníka Birka v Sedláckom lese. Bližšie informácie na www.duhovka.sk.

[youtube roj1in3mBOk]

Jozef Halcin


.

BM: Ustekana sobota