Prinášame futbalové výsledky v skratke. Komentáre uverejníme v pondelok.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Petrova Ves 9:0

Mladší žiaci: Pieštany – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:2

Starší žiaci: Pieštany – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:1

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Gbely 3:1

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Borský Mikuláš 2:2

Dorast: FC Sekule – Janlonica 9:0


Muži: Dubovce – FC Sekule 0:0

To najpozitívnejšie je, že sme konečne po dlhšej dobe uchmatli nejaký bodík zo súperovho ihriska. Inak by sa ďalšie pozitíva hľadali asi ťažko. Zápas to bol celkom vyrovnaný, v prvom polčase mali viac šancí domáci, podržal nás brankár Lukáš Kleinedler, ktorý opäť zaskakoval za Milana. Po zmene strán dostal hneď na začiatku polčasu červenú kartu Peter Kunštek, čo nás paradoxne nakoplo a aspoň čiastočne sme ukázali čo to z futbalu. Šance boli opäť na oboch stranách a keďže ostali nevyužité, myslím si, že remíza je spravodlivá.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.


Muži: Petrova Ves – Kúty 0:2


Muži: Závod – Viničné 3:1 (3:0)
Góly: Uhrinec 2, Procháska – Melichar
Zostava Závod: Vašek – Majzún (Šíp), Kováč, Žák, Blecha M. – Drahoš, Procháska (Krajčír), Blecha R., Šišolák (Dojčák) – Uhrinec, Andrla

V Závode sme privítali druhé mužstvo štvrtej ligy. O všetkom sa rozhodlo v prvom polčase. Zápas vynikajúcej úrovne sme začali už v 2 minúte, keď Uhrinec hlavičkoval tesne vedľa. Situácia sa zopakovala o 3 minúty neskôr a Uhrinec hlavičkou otvoril skóre 1:0. O pár minút sa ocitol Uhrinec sám pred brankárom, ale ten ho pekne vychytal. Rovnako si počínal aj Drahoš, len ten mal pred sebou len brázdnu bránu – prestrelil. Druhý gól prišiel po štandartnej situácii, keď po odrazenej lopte Procháska napálil do šibenice. 2:0. Dobrú príležitosť mal Žák, Blecha R., ale ostali nevyužité. Tretí náš gól padol po rohovom kope – Uhrinec vyskočil najvyššie a hlavičkoval presne k tyči. Polčas zakončil nepremenenou šancou Andrla.
Druhý polčas bol už vyrovnaný. Hostia si vytvorili šance, z ktorej jednu premenili na skorigovanie stavu 3:1. Hosťujúci útočník sa pohral s našou obranou, ale vystrelil ponad bránu. Za nás mohol zvýšiť Andrla, Uhrinec,Procháska.
Stav sa už nezmenil a tak sme si pripísali tri dôležité body, po našom najlepšom jesenom výkone.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota