Tento víkend (14.10. – 16.10.) sa začalo v oblasti Senica prvé kolo stolnotenisových líg. Na svoje zápasy nastúpili všetky tri družstvá mužov.

V piatok odohrali svoje domáce zápasy ŠK JÁŇAN „A“, ŠK JÁŇAN „C“ a v nedeľu ŠK JÁŇAN „B“. ŠK JÁŇAN „A“ privítal v malej telocvični ZŠ Sekule tím BytCentrum Senica „C“. Postavili sme zostavu : Michalovič, Polák, Mračna, Štvrtecký a na striedanie bol pripravený Kunštek. Hostia pricestovali v zostave : Ladislav, Vépy, Jurča a Lazorčák. Celý priebeh zápasu bol veľmi vyrovnaný, ale žiaľ, súper nás napokon porazil tesne 10:8. Body ŠK JÁŇAN „A“ : Michalovič, Polák, Mračna aj Štvrtecký – 2 vyhraté zápasy.

ŠK JÁŇAN „B“ odohral v nedeľu ráno svoj zápas proti BytCentrum Senica „D“. Zostava domácich : Štvrtecký, Kunštek, Vrbík, Hajdin a na striedanie Toufar. Hostia prišli v zložení : Ravas Ladislav, Jurča, Flajžík a Lacho. Aj tento zápas bol nesmierne vyrovnaný, ale tentokrát už ŠK JÁŇAN „B“ víťazstvo nepustil a vyhral 10:8. Body ŠK JÁŇAN „B“ : Štvrtecký – 4 vyhraté zápasy, Kunštek, Vrbík – 2, Hajdin – 1 + vyhratá štvorhra Vrbíka s Hajdinom.

ŠK JÁŇAN „C“ mal po dohode preložený zápas na piatok (14.10.) a taktiež hrali doma a nie vonku. Sily si merili s tímom STK Štefanov. Zostava ŠK JÁŇAN : Šrámek, Sekulský, Krammerová Natália, Krammerová Zuzana a na striedanie Poláčková. Hostia : Cabadaj, Lorenc, Rehák a Juračka. Páni zo Štefanova boli jasne nad sily našich a nakoniec ich zdolali v pomere 17:1. O bod našich sa postaral Šrámek.

Nasledujúce zápasy:
5.liga : Propria Kúty „B“ – ŠK JÁŇAN „A“
(21.10.2011, 18:40, Telocvičňa ZŠ Kúty)

6.liga : ŠK JÁŇAN „C“ – BytCentrum Senica „D“
(21.10.2011, 18:00, Telocvičňa ZŠ Sekule)
6.liga : Junior Club – ŠK JÁŇAN „B“
(23.10.2011, 10:00, Telocvičňa ZŠ Borský Mikuláš)

2.liga sk.C (žiaci) : ŠK JÁŇAN „A“ – ŠK JÁŇAN „B“
(22.10.2011, 10:00, Telocvičňa ZŠ Sekule)

Stanislav Polák


.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

BM Salon EV