Cez víkend sa Malačania predstavili opäť na domácej palubovke. Po minulotýždňovom výkone v Modre mali čo zlepšovať. No v úvode po lacných góloch domáci prehrávali už 0:3 a museli doťahovať náskok hostí.

Tento náskok však bol rýchlo zmazaný. Malacky si však nedokázali vypracovať počas celého polčasu výraznejší náskok, ktorý by rozhodol o zápase a to z dôvodu nepremieňania vyložených šancí, a keď sa k tomu pridali aj početné technické chyby nie je sa čo čudovať, že polčasový výsledok bol 10:10. V druhom polčase aj po zmene zostavy si Malacky udržiavali len tesný 1-2 gólový náskok. Domáci rozhodujúci krok k dvom bodom začali podnikať až okolo 47min. keď sa dokázali výraznejšie odpútať od Dunajskej Stredy a zlepšila sa efektivita streľby.

V týchto chvíľach strelecky zaujal D. Stachovič. Do konca stretnutia Malačania už kontrolovali priebeh stretnutia. Zdramatizovanie mohlo prísť zhruba 5 min. pred koncom, keď po zbytočných zákrokoch sa museli z ihriska porúčať po červenej karte najprv P. Bizek a o niečo neskôr aj M. Sedláček. Domáci však oslabovku prežili a zvíťazili 28:21.

Na budúci týždeň sa Malacky v 8. kole predstavia opäť doma v sobotu 29.10.2011 v ŠH Malina o 18:00 proti Levoči.

Zostava: M. Kuklovský, R. Piaček – brankár, T. Stachovič ml. 1, M. Hlaváč 2, R. Baláž 1, T. Baláž, P. Bizek, L. Zelenský 1, I. Oslej 3, R. Spuchlák 4, T. Stachovič st. 1, D. Stachovič 10, M. Sedláček 5
Tréner: M. Mikulčák

Tomáš Baláž


.

BM: Ustekana sobota