Prinášame výsledky futbalových zápasov. Komentáre uverejníme v pondelok.

Dorast: Holíč – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:1
Chlapci pokračujú v sérii zápasov bez prehry. V druhom polčase sme mali miestami až drvivú prevahu, žiaľ podarilo sa nám iba vyrovnať. Škoda že nám rozhodca vylúčil Dominika Bolfa, hoci ani tréner nevie za čo.

Muži: Jacovce – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:1
Musím začať starou pesničkou, najprv súperovi ponúkneme tri góly a potom začneme hrať. Na viac nám nebol naklonený ani rozhodca, regulárny gól nám neuznal a zrazenie Filipa Chvála v pokutovom území posúdil ako dovolené. Naša hra je od zápasu k zápasu horšia, čaká nás doma opäť mužstvo z čela tabuľky, dúfam že doma zvíťazíme.

Program
Dorast v nedeľu o 11.30 hostí Mokrý Háj
Muži v nedeľu o 13.30 hostia Modranku

Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.


Muži: Mokrý Háj – FC Sekule 2:1


Muži: Jabloňové – Závod 2:1 (2:0)
Góly: Kuklovký 2 – Procháska
Zostava Závod: Vašek – Brenkus (Drahoš), Kováč, Uhrinec, Majzún – Blecha M., Blecha R., Procháska, Šišolák (Dojčák) – Andrla, Šíp (Krajčír)

Priebeh: Posledný jesenný zápas sa niesol v priateľskom duchu. Prvú obrovsú príležitosť sme mali my, keď Šipa z bezprostrednej blízkosti vychytal domáci brankár. Hneď z protiútoku sme darovali domácim gól po veľkej chybe Vašeka – domáci Kuklovský doklepol z metra do opustenej brány. Druhý domáci gól prišiel o chvíľu keď opäť Kuklovský krásnym gólom zvýšil na 2:0 pre domácich. My sme sa nepoložili súpera sme pritlačili. Šance sa však rodili veľmi ťažko. Domáci nastrelili ešte z priameho kopu tyč Vašekovej brány. Druhý polčas sme mali loptu častejšie na kopačkách, z čoho pramenil aj náš tlak. Domáci hrali na brejky, ktoré nevyužili. Na 2:1 z pohľadu domácich za nás znižoval strelou kapitán Procháska. Tlak sa zvyšoval, ale domáci pozorne bránili. Nám sa už nepodarilo streliť gól. Za druhý polčas sme si minimálne remízu zašlúžili. Po polovici sezony sme obsadili pekné štvrté miesto, len dva body za prvým Viničným.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


Muži: Kúty – Trebatice 2:1
Vo vyrovnanom Prvom polčase sa po šancách na oboch stranách dostali hostia do vedenia. Po polčase domáci vyrovnali po rohovom kope gólom Martina Smolinského. Hostia mali viac šancí no góo sa im dať už nepodarilo a v posledných minútach zápasu vstrelil víťazný gól domácich Lukáš Antálek.
Komentár Martin Feketa.


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota