Spevák Miro Jaroš sa predstavil minulý víkend v Malackách na Benefičnom koncerte OZ Svitanie a Vstúpte n.o., aby spolu s ostatnými účinkujúcimi podporil organizácie, ktoré pomáhajú ľuďom s mentálnym postihnutím. Predstavil špeciálnu verziu aktuálneho singla Na pokraji síl, a s divákmi v sále si „zaspieval“ v posunkovej reči.

Láska zvládne všetko
Úryvok textu z piesne Bez siedmeho neba hovorí, že „láska zvládne, aj to čo sa nedá“. Organizátori benefičného koncertu o tom vedia svoje. Tak, ako tradične, aj tento rok sa zišli klienti, rodinní príslušníci, ale aj priatelia v malackom kine, aby sa spolu zabavili a podporili dobrú vec. Svoju ruku k dielu priložil aj spevák Miro Jaroš, ktorý podobne, ako ostatní, zaspieval na koncerte bez nároku na honorár. Okrem posolstva svojej hudby odovzdal divákom v sále aj vedomosti, v podobe niekoľkých slov v posunkovej reči.

Text refrénu si s ním na pódiu počas koncertu “zaspievali” klienti navštevujúci OZ Svitanie, aj organizáciu Vstúpte n.o., ale aj diváci v hľadisku. Okrem tohto výnimočného zážitku, Jaroš predstavil aj svoj aktuálny singel, duet so speváčkou Dominikou Mirgovou s názvom Na pokraji síl v špeciálnej koncertnej verzii, ušitej na mieru pre tento večer. „Do Malaciek sa rád vraciam, na Záhorí je výborné obecenstvo a pod dnešku môžem povedať, že aj zručné. Všetci s nami posunkovali. Bol to skvelý zážitok, som vďačný, že som mohol na Benefičnom koncerte Svitania a organizácie Vstúpte vystúpiť“, priznal sa Jaroš po koncerte.

[youtube RJKOY-BH8fM]

Organizácie môžete podporiť aj vy, napríklad zakúpením výrobkov, ktoré budú predávať na Vianočných trhoch v Malackách, formou finančného príspevku, 2 percentami z daní, alebo materiálnou pomocou. Klienti sa potešia aj vašej návšteve, preto neváhajte a pokojne vstúpte. Ste vítaní.

Michal Šefčík


.
Toto je čítané

Primátor Gbiel Martin Jahodka o novinkách a plánovaných aktivitách v meste

Redakcia mesačníka Gbelan navštívila primátora mesta Gbely Martina Jahodku, aby im odpovedal…

BM Salon EV