Už štvrtýkrát sa otvorí opona obľúbeného festivalu Zejdeme sa na hambálku, ktorý organizuje ochotnícke Divadlo na hambálku. Milovníci divadelného umenia si už teraz môžu rezervovať miesto v svojom diári na 15. až 19. septembra 2010, kedy budú mať možnosť zhliadnuť v priestoroch Kultúrního domečka (malackého kina) a Spoločenského domu MCK v Malackách množstvo kvalitných predstavení.

„Tretí ročník bude najmä o vzťahoch medzi mužom a ženou, ale aj o vzťahoch ako takých,“ prezrádza režisér Divadla na hambálku Vlado Zetek. Ako vždy, aj tento rok sa na festivale predstavia aj profesionálne divadlá, nebudú chýbať ochotnícke divadlá, ani malí herci zo Základnej umeleckej školy, či študenti malackého Gymnázia.

Zaujímavou novinkou sú predstavenia študentov herectva z bratislavskej VŠMU. „Diváci samôžu tešiť aj na sprievodné akcie, ktoré sú každoročne súčasťou festivalu – súťaž v detskejimprovizácii, divadelné predstavenia pre školy, výstava, rôzne workshopy a večerné tanečné party,“ menuje Zetek.

Festival má za sebou tri mimoriadne úspešné ročníky, preto sa členovia „hambálku“ nevedia dočkať aký bude tento rok. Predĺžený vikend plný hereckého umenia a zručnosti je pre nich zároveň oslavou už osemročného pôsobenia Divadla na hambálku.

Ďalej: Program festivalu Zejdeme sa na hambálku 2010

Diváci si už teraz majú možnosť zakúpiť lístky na jednotlivé predstavenia v pokladni Kultúrního domečka. V ponuke je aj zvýhodnená permanentka na všetky predstavenia. Diváci jej kúpou ušetria až 10 €. Pre podrobné informácie o programe a jednotlivých predstaveniach navštívte www.divadlonahambalku.sk.

mm/mš


.

BM: Festival Záhrad