Fašiangové obdobie sa aj pre futbalových fanúšikov a priateľov Česko-Slovenskej Futbalovej Akadémie (ČSFA) nesie v znamení plesovej nálady.

V tomto roku sa spoločne zabavia na 2. REPREZENTAČNOM PLESE ČSFA. “Našim plesom sa snažíme spájať nielen ľudí, ale aj moderné a tradičné hodnoty. Preto aj tento rok na našom plese vystúpia účinkujúci z rôznych oblastí kultúry. Celým večerom nás budú sprevádzať a dobrú náladu sa budú starať Dychová hudba Skaličané a na svoje si prídu aj fanúšikovia modernej hudby, v podaní DJ Erika. Tohtoročným prekvapením pre plesajúcich bude náš špeciálny hosť programu Igor Hraško, tanečník, spevák, inštrumentalista a moderátor folklórneho Rádia JankoHrasko.sk.”, uviedol Ján Kubovič, prezident ČSFA.

2. REPREZENTAČNÝ PLES ČSFA sa uskutoční 18. februára 2012 o 20:00 hod. už tradične v Aule Základnej školy Štúrova v Malackách. Záštitu na plesom prevzal Ing. Jozef Halcin, poslanec Mestského zastupiteľstva v Malackách. Slávnostným večerom bude účastníkov sprevádzať Veronika Provazníková.

Pre viac informácií kontaktujte:
Ján Kubovič, prezident ČSFA
tel.: 0903 170 019
email: csfa@csfa.sk
web: www.csfa.sk


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

3D filamenty 2023