Malacky nastúpili po minulotýždňovom víťazstve v Martine na toto stretnutie ako favorit. Svoj zámer, získať dva body, sa im darilo spĺňať od začiatku zápasu.

1. liga mužov 20 kolo 20.3.2010 (sobota)
Malacky : Levoča 35:24 (18:12)

V 12. min. viedli domáci 7:1. Hostia sa nevedeli presadiť cez kompaktnú obranu 1-5 a góly dostávali najmä z rýchlych protiútokov. Po malom poľavení domáceho družstva, sa hosťom podarilo zmierniť skóre a dostať sa do zápasu. V 22. min. bol stav 12:8 v prospech domácich. Presadzoval sa najmä V. Pavlík a S. Cabadaj. Zlepšená obrana a najmä pohyb v útoku, zabezpečil domácim pohodlné polčasové vedenie 18:12. Druhý polčas začal v podobnom duchu, ako prvý. Malačania nemali problém s presadením sa cez obranu Levoče a naopak, obrana domácich nedovoľovala hosťom strieľať góly. Tento stav na ihrisku a stále sa zväčšujúci náskok domácich, niektorí hráči hostí neuniesli a začali hrať zákerne. Malačania sa týmto správaním nenechali rozhádzať a vyviesť z koncentrácie a miesto oplácania, trestali hostí gólmi. Konečný výsledok 35:24 bol zaslúžený, čo ocenili aj diváci potleskom po záverečnom hvizde.
Zostava a góly:

M. Kuklovský, M. Hollý – T. Stachovič 3, V. Pavlík 12, P. Stachovič 4, I. Oslej 5, S. Cabadaj 5, D. Stachovič 3, T. Baláž, R. Baláž 1, R. Spuchlák 2, P. Bízek.

Tréner: V. Valachovič

(zelo)

2. liga mužov 20.3.2010
TJ Strojár Malacky : Lehota pod Vtáčnikom 39:36 (22:16)

Malacky nastúpili proti tretiemu družstvu 2. ligy. Začali bez rešpektu a od úvodných minút si vytvárali náskok vďaka dobrej obrane a rýchlym protiútokom. Hostia sa snažili dotiahnuť na Malacky, ale v prvom polčase sa im to nepodarilo, lebo polčasový výsledok bol 22:16. Pred prestávkou na konci prvého polčasu si zranil koleno domáci R. Baláž a zápas už nedohral. V druhom polčase do 40 minúty zvyšovali Malačania svoj náskok dokonca už na 10 gólov. No hráči Lehoty nevešali hlavu a postupne začali ukrajovať z náskoku domácich. Od tejto chvíle nepôsobila domáca obrana kompaktne a v útoku sa začali kopiť nepremenené šance. Malacky premrhali svoj náskok a v 56.minúte vyhrávali už len o 1 gól. Záver stretnutia však patril domácim a výsledkom 39:36 si držia jarnú neporaziteľnosť. Vynikajúci zápas hral S. Cabadaj, ktorý sa svojimi 17 gólmi stal jednoznačnou hviezdou zápasu.

Zostava:
M. Hollý, M. Kuklovský –brankári, T. Stachovič 1, T. Stachovič ml. 2, P. Bízek 4, S. Cabadaj 17, A. Dobrocký 4, T. Baláž 1, R. Baláž 2, V. Planka, D. Stachovič 8, T. Kuklovský

Tréner: Milan Mikulčák

V stredu 24.3.2010 Vás pozývame na 3. kolo BKZHá na turnaj v Minihádzanej, ktorý sa uskutoční v ŠH Malina od 8:30 – 13:00. Predstavia sa na ňom najmenšie talenty za účasti 15 družstiev. Tešíme sa na Vašu podporu.

Pripravil Tomáš Baláž

Pridaj komentár

.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota