Ako avizovali usporiadatelia v tomto kúte Záhoria sa box konal prvý krát. V miestnom kultúrnom dome sa zišlo 54 boxerov, ktorí prekročili povrazy ringu. Zopár boxerov a boxeriek nenašlo súperov a tok zostali bez zápasu.

box_malacky_bc_rtj
Zľava: Robert Reisenauer, Adam Janto, Manuel Šomorjai, Marián Ružička, Kristína Rážová , Ali Reisenauer

 

Výnimkou nebola aj boxerka BC RTJ Malacky Kristína Rážová. BC RTJ Malacky reprezentovali štyria boxeri z ktorých Kristína R. nemala súperku. Ostatní traja chlapci boxovali na výbornú a všetci vyšli zo zápasu ako víťazi, takže 100% úspešnosť!

V kategórii starších žiakov v hmotnosti do 62 kg zdolal pred časovým limitom v II. kole TKO, Marian Ružička, BC RTJ Malacky boxera z Olomouca (Vojenské muzeum, Loučky) Petra Řezníčka. Súper po údere na telo nebol schopný ďalšieho boja.

V kategórii mladších dorastencov v hmotnosti do 52 kg, Manuel Šomorjai BC RTJ Malacky, zdolal verdiktom na body boxera z Hodonína, Radoslava Musiala. Hodonínčan bol veľmi húževnatý a bojovný a celé tri kolá vytváral tlak na Malačana. Taktika, ktorú zvolili tréneri Reisenauerovci bola mimoriadne účinné a tohto borca. Manuel využíval dlhé ruky a sidestepy, pri ktorých sa jeho súper často ocital v lanách ringu, kde prechádzal Malačan do protiútoku. Box na dlhú vzdialenosť mu prinieslo zaslúžené víťazstvo v pomere 2:1 na body.

V kategórii mladších dorastencov v hmotnosti do 70 kg nastúpil na svoj debutový duel Adam Janto, BC RTJ Malacky proti boxerovi z BCS Bratislava, Samuelovi Hrbáčkovi, inak finalistovi z M.-SR 2015. Adam, milo prekvapil trénerov Reisenauerovcov, ktorý svojou nebojácnosťou, tvrdým pravým direktom a ľavým hákom vyškolil novopečeného finalistu M.-SR z Vranova nad Topľou, ktorému takto zatápal celé tri kolá. Adam Janto zvíťazil v pomere 3:0 na body.

Ali a Robo Reisenauerovci


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

BM: Ustekana sobota