Počas víkendu (12.-14.) sa konal v Stupave už 10. ročník populárneho turnaja PLAYMINIHANDBALL, ktorý je svojho druhu najväčší na Slovensku. Na turnaji štartovalo okolo 800 hráčov zo Slovenska a Česka.

Vo vekovej kategórii 2006/07 sme mali zastúpenie len s jedným družstvom, ktoré obsadilo v základnej skupine 3. miesto a hralo v skupine o konečné 9.-12. miesto, kde obsadilo pekné 11. miesto s celkových 31 zúčastnených družstiev.

Strojár reprezentovali: Taro, Šmida, Škrovánek T., Radovič, Šovčík, Kopecký, Vranek R., Rummel, Langer, Farkaš, tréner: Stachovič

V kategórii mladších 2008 a mladší sme reprezentovali Strojár s dvomi družstvami a najmä chlapcom sa darilo, keď vyhrali svoju skupinu aj semifinále s Velkou Bystřicou a vo finále si poradili s MŠK Dunajská Streda v napínavom zápase pred zaplnenou halou. Chlapci získali zlaté medaily a Tomáš Húšek bol zaradený do ALL STARS turnaja. Druhé družstvo zložené prevažne z dievčat obsadilo konečné 14. miesto z celkových 22 štartujúcich družstiev.

Strojár reprezentovali: Húšek, Torok, Janoštiak, Exner, Škrovánek Š., Vranek, Stachovič M., Gerbačová, Slámová, Šišolákova, Mangerová, Orth, Sedláček, Červenková, Beňová, Stachovič N., tréner: Stachovič a Gerbačová

Na turnaji sa predstavili aj najmenší „prváci a druháci“ a reprezentovali pekne oddiel a počínali si veľmi úspešne aj keď výsledky v tejto kategórii neboli dôležité.

Strojár reprezentovali: Mikulčáková, Benková, Pavlíková, Stachovičová, Šovčíková, Rigotti, tréner: Mikulčák.

Poďakovanie patrí najme rodičom ako aj stupavským organizátorom za veľmi dobrú organizáciu na vysokej profesionálnej úrovni čo je sľubnou predzvesťou ďalšieho veľkého podujatia Majstrovstiev Slovenska v kategórii mladšieho žiactva, ktoré sa konajú 9.-11. 6. 2017 aj za účasti družstiev Strojára.

Tomáš Stachovič


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota