Chcete sa naučiť variť tradičnú francúzsku bujabézu a získať zaujímavé recepty na morské plody a ryby? V tom prípade si rozhodne nenechajte ujsť kuchársku show Vojta Artza, ktorá sa bude konať na zelený štvrtok, 5.4.2012, v METRO Devínska Nová Ves!


Skúsený šéfkuchár Vás naučí nielen ako tieto pokrmy pripraviť, ale aj ako si vybrať tie správne suroviny, ktoré nájdete v širokej ponuke METRO.

Nevadí ani, ak nie ste držiteľom METRO karty. Kuchárska show je prístupná pre všetkých, navyše máte možnosť jednorazového nákupu aj bez METRO karty. Pokiaľ by ste sa radi stali jej držiteľom, ochotní pracovníci na zákazníckej recepcii Vám radi pomôžu.

METRO Devínska Nová Ves tento rok plánuje množstvo zaujímavých podujatí. Napríklad posledná kuchárska show sa niesla v duchu Veľkej noci – šéfkuchár hotela Danube Gate, Alexander Matiašovský okrem iného pripravoval netradičný veľkonočný recept – jahňaciu kotletu so zelenou glazúrou a opekanými baby zemiakmi. No už teraz vás čakajú ďalšie akcie so zvučnými menami a chutnými delikatesami, tak sledujte www.facebook.com/metro.sk alebo www.metro.sk a dozviete sa viac.

Nechajte sa inšpirovať originálnymi receptami Vojta Artza a spestrite si prichádzajúce sviatky. Tešíme sa na Vás vo štvrtok od 12.00 hod. v METRO Devínska Nová Ves!


.
Toto je čítané

SHMÚ varuje pred prízemným mrazom, môže poškodiť vegetáciu

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na noc zo stredy (17.4.) na štvrtok…

BM: Ustekana sobota