Video v článku! Počas futbalovej nedele padlo rekordne veľa gólov.

Mladší žiaci: Vion Zlaté Moravce – TJ Slavoj Moravský Svätý Já 9:0
Chlapcom nevyšiel už druhý zápas po sebe a opäť tie isté dôvody. Chýbajú základný hráči. V Zlatých Moravciach sme dokonca nastúpili o jedného menej v základe a tak na lavičke sedeli len tréneri. Takto sa ale hraje veľmi ťažko. Okrem iného ak sa náš strelec nevie presadiť ani šiestimi čistými tutovkami, tak o výsledok je postarané. Najvyšší čas aby sa doliečili zranený hráči a vrátili z dovoleniek tí, ktorí sú „chorí“. Dúfam, že do Šamorína pôjdeme už v plnej zostave a konečne ukážeme ako vieme hrať.   
 
Starší žiaci: Vion Zlaté Moravce – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:0
Do Zlatých Moraviec, k lídrovy tabuľky sme išli s tým, že uhráme dobrý zápas. Od začiatku sme domácich prekvapili s nasadením a do 15 minúty sme si vypracovali dve čisté gólové šance. To sme ešte netušili, že práve tieto nevyužité šance nás budú mrzieť. Domáci sa prebudili až v 30 minúte, kedy nás prekvapili a vsietili úvodný gól. Do 5 minút zvýšili ale nás to nepoložilo a hrali sme ďalej. Cez prestávku sme si povedali čo chceme hrať a skoro nám to vyšlo, ale ak musíte bojovať aj proti rozhodcovi, je to ťažké. Divil som sa z akého dôvodu musel líder tabuľky robiť takéto opatrenia a postarám sa o to, aby nám už tento rozhodca nepískal nikdy a nikde. Druhý polčas bol dosť vyrovnaný, aj keď prevažovali skôr pekné akcie nášho brankára a vďaka tomu sme viac gólov nedostali. Naším veľkým nedostatkom bolo nepremieňanie šancí, diskusie z rozhodcom (našťastie len 1 žltá karta) a nedostupovanie hráčov. Zase na druhej strane musím chlapcov pochváliť, že aj v tak okyptenej zostave, kedy nám chýbalo 6 hráčov (na lavičke sme mali len 1 striedajúceho hráča) sme dokázali uhrať dobrý zápas, plný bojovnosti ale zlý výsledok. Za tento zápas niet komu čo vyčítať. Ak budeme hrať takto aj v Šamoríne, tak určite bude nie len dobrý zápas ale aj výsledok.   
 

Dorast: Kátovce – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:7
g. Slavoj: T. Bolf (2), E. Šimonovič (2), O. Nemec, D. Bolf, F. Chvál
Dorastenci cestovali do Kátloviec s jednoznačným cieľom „zvíťaziť“. V úvode sa z mužstvom Kátloviec len oťukávali a keď zistili, kde sú ich slabiny začali útočiť. Vypracovali sme si množstvo gólových šancí, ktoré sme všetky nepremenili. A tak za stavu 3:0 sa rozhodca pokúšal naštartovať domácich, keď im ponúkol vymyslenou rukou Dominika Chvátala v našej šestnástke pokutový kop. Do kabín sme teda odchádzali za stavu 3:1 v náš prospech. V druhom polčase sme však už domáce mužstvo nepustili do žiadnych šancí a tak sa hralo len na jednej časti ihriska. Nepremenili sme dosť veľa šancí ale výsledok je nádherný. Verím, že chlapcom sa bude dariť aj v sobotu doma proti Slávii Trnava.

Muži: Krakovany – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:4
g. Slavoj: F. Salay, M. Šúrek, M. Emrich, T. Bolf
Napriek tomu, že všetky naše mužstvá hrali vonku mali sme úspešný víkend. Do Krakovan sme prišli zahrať zápas, v ktorom môžeme prekvapiť. V úvode to síce tak nevyzeralo, ba dokonca keby sme v 20 minúte prehrávali 2:0 nikto by nemohol nič namietať. Ibaže náš brankár privádzal domácich hráčov do zúfalstva. Do 32 minúty sa nevedeli presadiť. Po úvodnom góle domácich vsadil tréner na útok a už po dvoch minútach striedajúci Filip Salay vyrovnal na 1:1 a tým ukázal ostatným spoluhráčom ako to treba zakončovať. O pár minút to skúsil v skrumáži aj Miro Šúrek a keď po rohovom kope Filipa Chvála sa najlepšie zorientoval Marek Emrich bolo hneď za 6 minút skóre v náš prospech. Do kabín sme išli s lepšou náladou ako domáce mužstvo. Ale v druhej časti hry sme mali strach udržať víťazstvo. Až po krásnom ukončení Tomáša Bolfa v 60 minúte sme tušili, že tri body si nebudeme deliť. Chlapci odovzdali na ihrisku maximum a som rád, že aj napriek menším zdravotným problémom vydržali dokonca zápasu.

Komentár trénera J. Kovaľa: „V chladnom počasí sa zápas nevyvíjal pre nás dobre. Domáci nás v úvodných minútach pritlačili, hrali s vetrom, čo nám robilo problém. Po naších chybách si vytvorili šance, ale nás podržal nestarnúci brankár Jaro Bolf. Po prestriedaní sme hneď dali gól, pridali sme další a to domácich zlomilo. Konečne sa k nám priklonila aj futbalová šťastena, ktorá nám v predchádzajúcich zápasoch chýbala. Chlapci bojovali, ale po futbalovej stránke sme mali iba záblesky. Na tom musíme tvrdo pracovať!“

Sobota: 14. 4.
Dorast o 15:30h TJ Slavoj MSJ – Slavia Trnava

Nedeľa : 15. 4.
Prípravka o 12:00h TJ Slavoj MSJ – Štefanov
St. a ml. žiaci 10.00 h a 12.00 h Šamorín – TJ Slavoj MSJ
Muži TJ Slavoj MSJ – Trebatice 15.30 h

Komentáre pripravil Michal Bordiga, predseda TJ Slavoj.

Muži: FC Sekule – Cerová 4:0
g. Sekule: Peter Kunštek, Andrej Trajlínek, Vladimír Hujsa, Miroslav Vávra
Fotoreport zo zápasu nájdete na www.facebook.com/regionzahori

Zatiaľ náš najlepší zápas v sezóne, po dlhej dobe sme strelili aspoň trošku viac gólov. Zápas sa hral v čisto aprílovom počasí, fúkal dosť nepríjemný vietor, ktorý robil hlavne brankárom veľké problémy. Počas celého zápasu sme boli myslím lepším mužstvom, do kabín sme šli za stavu 1:0, aj keď ešte aspoň jeden gól sme mali pridať. Našťastie sme po zmene strán pridali celkom rýchlo druhý gól, tým sme sa upokojili a začali hrať tak, ako by sme mali hrať stále. Výsledkom bolo ešte zvýšenie stavu na konečných 4:0. Ďalší zápas by sme už určite chceli zabodovať aj vonku.

[youtube OgOgLLR4rMQ]

Komentár pripravil Andrej Trajlínek.


Muži: Velké Leváre – Závod 1:3
g. Závod: P. Uhrinec (3)gól Závod: Uhrinec 3
Zostava Závod – Babirát – Majzún, Kováč, Žák, Blecha M. – Drahoš (Šíp), Procháska, Blecha R., Andrla (Miženko) – Uhrinec, Šišolák
Hneď v 1 minúte sa mohli domáci ujať vedenia, ale domáci útočník netrafil prázdnu bránu. My sme postupne prevzali iniciatívu, z čoho pramenil aj prvý náš gól. Po prihrávke Šišoláka na dvakrát prekonal domáceho brankára Uhrinec. Domáci vyrovnali z pokutového kopu na 1:1. Po dve šance na oboch stranách ostali nevyužité. Do druhého polčasu sme nastupovali o jedného viacej ako súper. Domáci obranca sa po druhej žltej v 45 min porúčal z ihriska. Aj ked domáci sa chceli herne vyrovnať, ale prakticky neboli nebezpečný. My sme mali niekoľko príležitostí, z čoho sa ujali dve hlavičky Uhrinca. Naše víťazstvo bolo zaslúžené. Najlepší hráč Uhrinec.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár. 

Muži: Kúty – Hlohovec 2:0


.

BM: Ustekana sobota