VIDEÁ v článku. Prinášame futbalové výsledky a komentáre. Pozrite si videoreportáž zo zápasu TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Trebatice.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Štefanov 1:5
Gól: Hrica J.
Prípravka hrala doma a nebyť veľkej maródky mohol sa zápas vyvíjať úplne ináč. Veď úvodný gól sme vsietili my a dokonca aj prvý polčas skončil v náš prospech. Nakoľko museli hrať najmenší, druhý polčas už nebol taký jednoduchý. A tak sme prehrali bohužiaľ. Dúfam, že káder sa do víkendu stabilizuje a budeme hrať v plnej sile veď ideme hrať do Gbel. Chlapcom držím palce.

Mladší žiaci:  Šamorín – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 7:1
Góly: Gabo Štefek
Naši mladší žiaci nastúpili príliš sebaisto. Skoro ako veľkoklub, a tak aj dopadli. V poslednej dobe zabúdajú na to čo majú hrať a nepočúvajú slová trénerov. Ich hra bola zlá ak nie ešte horšia. V druhom polčase sa síce snažili napraviť zlý dojem, ale bolo to všetko málo platné. Najvyšší čas hrať tak, ako sme boli na nich zvyknutý z jesennej časti. Mali by sa viac venovať hre a príprave aj pred samotným zápasom. Verím, že si vstúpia do svedomia a na domácej pôde v nedeľu napravia svoje meno.


Starší žiaci:  Šamorín – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 3:0

Ak existuje batoh smoly tak dúfam, že sme ho nechali už konečne v Šamoríne. Chlapci hrali ešte lepšie ako v Zlatých Moravciach krásne, kombinačne, dôrazne a s nacvičenými signálmi. Všetko málo platné, keď nevieme streliť gól. Futbal sa bohužiaľ nehodnotí krásou ale gólmi. Naši chlapci mali v tomto zápase strašnú smolu. Veď minimálne 30 gólových šancí proti šiestim súperovým, z ktorých využili tri je hrozná smola. Samotný rozhodca krútil hlavou a nechápal, aký je futbal nelogický. Chlapci hrali od prvej minúty so zabezpečenej obrany a prehusteného stredu na jedného dvoch útočníkov. Súper síce dobre bránil, ale aj napriek tomu sme sa dostávali do šancí a zahrávali sme napríklad počas piatich minút štyri rohové kopy. Domáci sa nás po 20 minútach aj báli, ale keď v 32 minúte sólovým prienikom zakončil strelou ich najlepší hráč brazilčan Vincent hru ustáli a v druhom polčase nás občas aj prekvapili. Celkovo sme dostali ešte dva góly, jednu zo štandardnej situácie a jednu z rohového kopu. Malé chyby obrany, ale za tie sme pykali. Výsledok vôbec nesvedčí o priebehu hry, a tak pevne verím, že chlapcom sa už konečne začne aj dariť a budú svoje šance premieňať aspoň tak efektívne ako včerajší súper. V nedeľu hostíme Nové Zámky a chlapci majú šancu ukázať domácemu publiku aká je ich hra.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Slavia Trnava 5:2
góly: Lorenc D., Šimonovič E., Šimonovič A., Nemec O.
Chlapcom zápas nevychádzal podľa ich predstáv a podľa predstáv fanúšikov, ktorí sú zvyknutý na množstvo gólov a skvelú hru. Do vedenia sme sa síce dostali my, dokonca sme viedli až 2:0. No stačilo trochu poľaviť a súper hneď využíval svoje príležitosti a znížil najprv z akcie a druhý krát z pokutového kopu. Na 3:2 sme zvyšovali taktiež z penaulty a tento gól nás akosi vzpružil. Neskôr súper oplácal po odpískaní keď na zemi kopol do Dominika Bolfa a oslabil ich mužstvo o jedného hráča. Až vtedy sa zápas vyvíjal jednoznačne v náš prospech, kedy sme zakončovali akcie a postupne zvýšili na konečných 5:2. Musíme však uznať, že v jarnej časti sme zatiaľ tak skvelého súpera na našej pôde nemali. Práve napriek tomu patrí našim chlapcom vďaka. Držíme palce v Dubovanoch a veríme, že zahrajú pekný zápas.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Trebatice 4:1
gól Slavoj: M.Vrábel, M. Šúrek, M. Emrich, T. Bolf

[youtube b_o5BZi4sB0] Video: Michal Bordiga ml. 

Naše mužstvo začalo trochu opatrne, no napriek tomu si už v úvode vypracovali chlapci niekoľko pekných akcii. No gól vsietili až v 38. minúte, kedy zo štandardnej situácie sa v šestnástke najlepšie zorientoval Michal Vrábel. V druhom polčase začal byť súper nebezpečný a tak aj za cenu pokutového kopu sme bránili ako sa dalo. No my sme z hry neupúšťali. Zápas sa vyvíjal jednoznačne v náš prospech a tak Miro Šúrek zakončil svoje kľučky ďalším gólom. O pár minút súper fauloval v pokutovom území a Marek Emrich penaultu premenil a zvýšil na 3:1. Neskôr súperov hráč vletel nešportovo do nášho brankára, za čo si aj vyslúžili žltú kartu, avšak oplácanie stálo Mira Ježka červenú a tak na posledných 15 minút oslabil celé mužstvo. Posledné minúty sme odrátavali v napätí no v 89 minúte po rohovom kope Erika Šimonoviča excelentne zakončoval parádnymi nožničkami Tomáš Bolf a tak zvýšil na konečných 4:1. Chlapcom ďakujeme za skvelý výkon a odovzdanosť v zápase. Samozrejme budeme držať palce v Smoleniciach.
[youtube Vtw8VUhdKYI] Video: Michal Bordiga ml.

Komentár trénera Jozefa Kovaľa:
Duel sa pre nás začal čistou šancou, ktorú Šúrek nepremenil, ale aj tak sme do vedenia išli my. Trebatice sa predstavili ako veľmi zdatný súper. Mali výškovú prevahu, boli silný v hre hlavou. Troška ich postavila na nohy penalta, z ktorej vyrovnali. Po prestávke sme začali hrať po zemi, chlapci dreli a padli ďalšie pekné góly najmä ten posledný po rohu zakončoval Tomáš Bolf krásnymi nožničkami. Po zbytočnom vylúčení Mira Ježka nás hostia troška pritlačili, ale my sme si už víťazstvo nenechali újsť. Zápas sa musel divákom páčiť. Pochvalu si zaslúži celé mužstvo. Niektorí hráči hrali odohrali zápas nedoliečení a preto si to víťazstvo veľmi cením.

Sobota 21.4.2012
Prípravka Gbely – TJ Slavoj MSJ 12.00

Nedeľa 22.4.2012
St. a ml. žiaci TJ Slavoj MSJ – Nové Zámky 10.00 a 12.00
Dorast Dubovany – TJ Slavoj MSJ 13.30
Muži Smolenice – TJ Slavoj MSJ 16.00

Komentáre pripravil Michal Bordiga, predseda klubu.
Dorast: Cerová – Sekule 0:1

Muži: Smolinské – Sekule 1:0 
Fotoreport nájdete na www.facebook.com/regionzahori 

 

Dorast: Križovany – Kúty 0:4
gól Kúty: Vlastný, Mihál, Šimek, Jurkovič D.
V drese hostí od 15. minúty nehral Sálus ktorý kvôli zlomenému zápästiu putoval do trnavskej nemocnice.

Muži: Križovany – Kúty 5:0


Muži: Závod – Záhorská Ves 3:1 (1:0)
Góly: Susko 2, Procháska – Zeman

Zozstava Závod: Babirát – Majzún, Kováč, Žák, Blecha M. – Andrla (Miženko), Procháska, Blecha R., Drahoš (Dojčák) – Susko, Šišolák (Šíp)

Za Závod sa konečne predstavila aj naša nová posila Michal Susko, ktorý prišiel z Rakúska a hneď sa uviedol 2 gólmi. Zápas sme začali miernym tlakom, ktorý sa stále zväčšoval. Po pár minútach mal dobrú príležitosť Susko, ktorého vychytal hosťujúci brankár. Neprešlo veľa a Susko mal opäť dve dobré príležitosti. Brankár opäť čaroval. Z ľavej strany utiekol Drahoš – výborný hosťujúci brankár spoľahlivo chytil. Záhorská Ves v prvom polčase nemala strelu na našu bránu. Náš prvý gól padol v 39 min. po centri zľava a Susko hlavou otvoril skóre.
Druhý polčas sme začali ako prvý skončili. Po peknej akcii Majzún – Procháska – Susko sme v 58 min. zaznamenali druhý gól, keď posledne menovaný pohotovou strelou zvýšil naše vedenie. Najkrajší moment zápasu prišiel v 66 min., keď Procháska vybojoval loptu a z 30 metrov bombou napáliľ presne do šibenice – 3:0. Po prestriedaní sme nastrelili ešte tyč Šípom. Ku koncu zápasu sme polľavili a hostia ešte prvú výbornú príležitosť nepremenili, ale druhú v 87 minúte krížnou strelou znížili na 3:1.
Z našej hry sršala ľahkosť, futbalovosť a herná pohoda. Víťazstvo plne zaslúžené. Za ofenzívnu silu treba vyzdvihnúť Michala Suska, ktorý je pre nás veľkým prínosom.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár. 

 

Muži: Cerová – Brodské 5:1
[youtube Drf-vhA4gP8]

 


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

BM: Ustekana sobota