Včera, sa približne o 21.45 hod, stala na ceste I/2 medzi Malackami a Lozornom dopravná nehoda. 22-ročný vodič osobného motorového vozidla Mitsubishi jazdil v smere Lozorno, kde za pravotočivou zákrutou z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru.

Následne zišiel vľavo z vozivky a narazil do stromu. Vozidlo sa niekľkorát otočilo, bolo odrazené späť na vozovku a nakoniec do priekopy na pravej strane vozovky. Muž utrpel pri nehode zranenia, ktoré si vyžiadali okamžitý prevoz do nemocnice. Iné osoby zranené neboli.

Materiána škoda, ktorá vznikla na vozidle bola predbežne vyčíslená na 1.000,-€. Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom preverovania.

Polícia opätovne vyzýva vodičov, aby pri jazde nepreceňovali svoje schopnosti a jazdili opatrne. Najmä večer a v noci radšej znížte rýchlosť na málo osvetlených alebo neosvetlených vozovkách. Pred priechodmi pre chodcov rýchlosť taktiež znížte. Svoju pozornosť venujte jazde a nie telefonovaniu alebo iným činnostiam.

Petra Hrášková


.
Toto je čítané

Odškodňovanie poľnohospodárov pre škody na plodinách nie je systémové

Klimatické zmeny spôsobené globálnym otepľovaním sa aj na Záhorí prejavujú čoraz častejšie.…

BM: Ustekana sobota