Volám sa Uve_Festivalová a na tento svet som prišla vďaka Gabike Halás. Ja a moji kamaráti z plagátu UV_festivalu 2012 sme sa rozhodli, že ideme na tento fesťák. Zbalila som si spacák, karimatku, plavky a čelovku. Mám rada prírodu a voňavé lúčne kvietky. Aj preto sa chystám na tento festival do Rohožníka pod Malými Karpatami.

Mám rada Elvisa, aj keď si už nepamätám aký puding to varil. Milujem bubeníkov ,,všetkých!”, ale najviac toho s vyžehlenými vlasmi – Lucasa Perného.

Ja len dúfam, že v mojich vláskoch neskončí Chikiliki žuvačka a nebudem si ich strihať ako tí štramáci z východu. Rada sa vrtím a tancujem. Určite ma niekto vyzvŕta na balkánsko-cigánskych rytmoch od ujov z Bešodromu.

“Trochu sa bojím”: počula som, že tam bude lietať Sto múch, ale určite mi pomôže ta krásna dievčina Shina, ktorá spieva so svojím chlapom z kopca Longital.

V sobotu ráno si dám pohár rúžového vínka a s Diegom štyri dĺžky na priehrade. Je to fešák.

Ale ja mám radšej blondiakov. Taký Nick Fisher, to by som si dala povedať.
To by bol otec mojích detí. Zahráme si spolu naživo Angry Birds, požičiame si knižku v knižnici pod holým nebom a v čajovni si bafneme jablkový tabačik. Ruka v ruke vo dvojici si pozrieme tých bláznov čo chodia vo štvorici po Slovensku.

Chcela by som novú brošničku na šatôčky z chránenej dielne Vstúpte, tak dúfam, že je Nick džentlmen a kúpi mi ju. Ja ho za to pozvem na výborné slovenské pifko a hlivový guláš. Raz keď budeme mať spolu deti ,,Rara” a ,,Avis” odložíme si ich do detského kútiku.

Všetci mi hovoria, že viem pekne spievať. Aj veštica Shaggyi. Ale ja sa bojím, že mi nikto nedá svoj UV_like. Ale aj tak sa vyškriabem na UV_like stage a skúsim to.

Zatiaľ neviem po ukrajinsky, ani čo je to Zapaska, ale nevadí mi to. Vezmem ja pekne tu Zapasku na náš Sasafras do divadla na hambálku.

Počula som, že teta Gerda Blank odcestovala z východného Nemecka až na Nový Zéland a tento rok si spravila dovolenku v Rohožníku.

Ja Uve_Festivalová sa teším na blues, metal, reggae, dubstep, orientálne tance a aj UV show. Ale úplne najviac sa teším na Őszibarack elektronickú pálenku z Poľska.

Tak vidíme sa v Rohožníku 17-19. Augusta 2012.

S úctivím pozdravom
Uve festivalová


.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

Lakovanie a Pieskovanie