V utorok (21.8.) krátko po 11:00 hodine sa stala tragická dopravná nehoda domiešavača s osobným motorovým vozidlom na ceste medzi Holíčom a Radošovcami.

Foto: HaZZ

“62 ročný vodič Škody Felícia z Prietržky viedol auto v smere na Holíč. V tom čase sa vo vozidle nachádzala aj jeho 14 ročná spolujazdkyňa z obce Prietržka. Za obcou Radošovce z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil z domiešavačom, ktorý viedol 50 ročný vodič z obce Závod v smere na Radošovce. ” povedal pre Záhorí.sk hovorca polície Michal Hanus.

Foto: HaZZ

“62 ročný vodič a jeho 14 ročná spolujazdkyňa utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli. Vodič nákladného vozidla sa počas dopravnej nehody nezranil, prítomnosť alkoholu u neho zistená nebola. Alkoholu u vodiča osobného auta potvrdí alebo vyvráti až súdna pitva. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje.” dodal pre Záhorí.sk hovorca polície.

Foto: HaZZ

“Hasičská jednotka z Holíča zabezpečila miesto udalosti proti vzniku požiaru a neutralizovala vytečené prevádzkové kvapaliny sorbentom. V týchto chvíľach hasiči začínajú s vyslobodzovaním tiel z havarovaného vozidla.” povedal pre Záhorí.sk hovorca HaZZ Trnava Marián Bugár.


.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

Lakovanie a Pieskovanie