Martin Zounar, Viktor Limr, Dalibor Gondík, Jan Přeučil, Lukáš Pečenka, Martin Sobotka, Adéla Gondíková, Ivana Andrlová, Miriam Kantorková, Olga Želenská prichádzajú s činoherným predstavením SVĚTÁCI.

V Čechám úspešný titul môže vidieť slovenské publikum prvý krát na Slovensku v rámci šnúry predstavení 21.októbra 2012 o 17:00h v kultúrnom dome v Závode, vstupenky už v predaji v miestnom novinovom stánku v Závode

Světáci – partia troch fasádnikov z Velhartic pracuje v Prahe, v tom žiarivom, veľkom hlavnom meste plnom lákadiel, zábavy a bujarého nočného života. Po dramatickom zážitku v grilbare Diplomat, kde spôsobia požiar, sa rozhodnú vzdelať sa v oblasti spoločenského správania. Dúfajú, že nabudúce si v takom „lepšom podniku“ zaslúžia, ako skutoční svetáci, spoločnosť dám na úrovni. A preto sa odovzdajú do rúk skúseného vychovávateľa – emeritného profesora tanca a spoločenskej výchovy. Kdo však mohol tušit, že nakoniec natrafia na trojicu podobne „dobre vyškolených“ ľahkých dám?

Notoricky známa filmová hudebná komédia Zdeňka Podskalského a Vratislava Blažka s piesňami Evžena Illína a Vlastimila Hály z roku 1969 trôni od svojej premiéry na špičke rebríčkov najobľúbenejších českých filmov. V divadelnej úrave a v réžii Lumíra Olšovského sa na javisku objavia populárne tváre: Mahulena Bočanová, Adéla Gondíková, Vlasta Žehrová, Olga Želenská, Monika Absolonová, Ivana Andrlová, Jana Zenáhlíková v roliach ľahkých dám. Ludmila Molínová a Vlasta Peterková v roli pani Trčkové. Dalibor Gondík, Martin Zounar, Zbyšek Pantůček, Aleš Háma, Filip Tomsa, Lumír Olšovský v roliach fasádnikov a Martin Sobotka, Pavel Vítek a Lukáš Pečenka v ostatných roliach. Rolu emeritného profesora stvárňujú šarmantní Jan Přeučil alebo „dychovkový kráľ“ Josef Oplt.

[youtube JVUX7y9-BQw]

Agentúra 83
info@agentura83.sk


.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

3D filamenty 2023