VIDEO v článku! Kataríne Landlovej z Unína otec zakázal konzervatórium, teraz patrí medzi najväčšie spevácke talenty.

Už túto sobotu od 20:20 sa v bratislavskej Inchebe predvedie prvá deviatka talentov v prvom živom semifinále tretej série Česko Slovensko má talent.Bude medzi nimi aj speváčka Katarína Landlová, ktorá ohúrila porotu už v divadle. Medzičasom vydala svoj prvý singel. Je jedinou sólovou speváčkou v semifinále.

[youtube Es9j3W7oXgc]

Katarína Landlová sa narodila na Slovensku a momentálne žije v Prahe, podľa Martina Dejdara je preto ideálny kandidát na víťazstvo šou Česko Slovensko má talent. Dokonca aj minulotýždňový súťažiaci predpovedal, že šou vyhrá blondínka, ktorá príde túto nedeľu a sama. V Katkin prospech hovorí aj jej talent. Po jej vystúpení stálo na nohách celé publikum a porota a ich hlasný potlesk jej hovoril jednoznačné: áno!

„Hralo sa výborne, ale bola som nervózna,“ povedala po svojom vystúpení v Česko Slovensko má talent speváčka Katarína Landlová. Priznala, že práve pre nervozitu urobila aj jednu chybu. Spokojná však bola s tým, že si ju nikto nevšimol. Na gitare hrá už niekoľko rokov a paradoxom je, že hudba jej otec pôvodne zakazoval: „Nechcel mi dovoliť konzervatórium. Niekoľkokrát som od nej odišla, ale vždy som sa vrátila.“ Podľa Katkiných slov si jej otec totiž myslel, že jej talent nie je dostačujúci. Ona však už v súčasnosti skladá vlastné piesne: „Je dosť možné, že v ďalšom kole ukážem niečo svoje.“

Zdroj: csmatalent.tv 


.

BM: Ustekana sobota