Záhorákom sa ani v tomto dvojzápase nepodarilo pokoriť Myjavu, dokonca získať ani set aj napriek tomu, že hra bola vyrovnaná. Na nahrávke sa predstavil prvýkrát v tejto sezóne mladý Podstupka a na blokárskych postoch bratská dvojica Ľuboš a Marek Mrázikovci.

1.liga muži západ – 4.kolo nadstavby o 1.-4.miesto
STROJÁR MALACKY – SPARTAK MYJAVA 0:3 (-20,-21,-20) a 0:3 (-23, -18,-21)
STROJÁR: Podstupka, M.Mrázik, Ľ.Mrázik, Petrovič, Šamulka, Rehák, libero Rusňák (Holka, Janík)
Záhorákom sa ani v tomto dvojzápase nepodarilo pokoriť Myjavu, dokonca získať ani set aj napriek tomu, že hra bola vyrovnaná. Na nahrávke sa predstavil prvýkrát v tejto sezóne mladý Podstupka a na blokárskych postoch bratská dvojica Ľuboš a Marek Mrázikovci. Mladší Marek je spolu s ďalším Malačanom Milanom Lízalom v užšom kádri juniorskej reprezentácie SR (v širšom je Podstupka a Holka).
V prvom zápase podali Malačania lepší výkon, no v každom sete spravili o niekoľko chýb viac ako súper. V druhom zápase dostali v oboch družstvách väčší priestor aj hráči z lavičky.

Volejbalistov Strojára čakajú v posledných dvoch kolách súťaže Remidon a Žilina. V prípade plného bodového zásahu vo všetkých 4 zápasoch môžu pomýšľať na celkové 2.miesto v tabuľke.

Najbližšie zápasy:
– sobota 27.03. Remidon – Malacky
– sobota 10.04. Malacky – Žilina (13:00 a 15:00 v ŠH Malina)

Dušan Rusňák, Foto: Daniel Landl

Pridaj komentár

.

BM: Ustekana sobota