Tento rok ho organizátori presunuli priamo k Rohožníckej priehrade. Ukázalo sa to ako spravný krok. Slnečné počasie a kvalitná hudba prilákali cez víkend na Rohožnícku priehradu 1 000 návštevníkov.

uv-festival-rohoznik

UV_festivalu sa podarilo opäť vytvoriť úžasnú atmosféru a tentokrát aj zvýšiť návštevnosť a spojiť rôznorodé hudobné žánre.

Po piatkových koncertoch sa na pódiu odohrala spontánna a hudobne veľmi kvalitná Jam Session. Zapojili sa do nej 10 hudobníci a DJ drGy.

uv-festival-rohoznik-strapo

V sobotnom programe videli návštevncíci plejádu kvalitných koncertov skupín: Skuban Band, Kastel Dox, King Shaolin, Človek Milión, Krumplipapricash. Plastic Swans predviedli exceletný koncert. Vrcholom festivalu bola spoločná zaverečná Beatbox show učastníkov majstrovstiev Slovenska (ktoré na festivale prebiehali) a medzinárodnej poroty. Nočný program ovládol svojím vystúpením Strapo a čerešničkou na torte festivalu bolo vystúpenie Prago Union. Úžasní DJs Lenin Krevic a Kato z Prago Union ukončili o piatej ráno program festivalu.

Organizátori festivalu označili UV_2013 ako za najlepší ročník a ďakujú všetkým návštevníkom, umelcom, partnerom a dobrovoľníkom za podporu. Už teraz sa tešia na ďalší ročník, ktorý bude opäť pri Rohožníckej priehrade.

uv-festival-rohoznik-beat-box

Ďalej: www.uvfestival.eu a Facebook.com/UVfestival

Partneri festivalu:
Dvadsaťtrojka, Pozagas a.s., Bratislavský samosprávny kraj, Obec Rohožník, Agropartner – Záhorácké hovjadzí, 123peciatky.sk, aureus.sk, Topvar, Festival Beseda u Bigbítu, Berto, Vecičky s dušou, Hybridus, Exo technologies, MCK Malacky, Johny Servis

Mediálni partneri festivalu:
Rádio_FM, music-zone.eu, artattack.sk, hip-hop.sk, TV Pezinok, Malacko, Senicko-Skalicko, LPM.sk, Malacký hlas, Slovakia.travel, music4u.sk, malackepohlady,sk, zahori.sk, ezahorie.sk, livemusic.sk, podujatie.sk, festivaly.sk, citylife.sk a refresher.sk.


.
Toto je čítané

V Senici obnovili tradíciu prvomájovej výstavy vín

Prvý máj bol v Senici v minulosti, okrem iného, spojený aj s…

Trnavské rádio Tak akorát 2024