Jarné slnko vo väčšine z nás prebúdza potrebu niečo robiť pre svoje telo. Vhodnou formou je cvičenie v skupine. Prinášame Vám zoznam možností cvičenia v Moravskom Sv. Jáne, Sekuliach, Kútoch, Závodoch, Borskom Svätom Jure a Veľkých Levároch.

JOGA – Moravský Svätý Ján
pondelok a štvrtok 18:00h – Kultúrny dom
Cvičí sa podľa systému Joga v dennom živote. Cvičenie vedie Anna Šeniglová. Cvičenie jogy je vhodné pre všetky vekové kategórie, preto neváhajte a príďte vyskúšať. Joga je filozoficko-náboženský smer a meditačná prax a teória, pochádzajúca zo starovekej a stredovekej Indie. Na západe mnohí ľudia pod pojmom joga chápu len telesné cviky, tzv. asany, vedúce okrem iného k prečisteniu mysle.
vstup 1 €

AEROBIC – Sekule
pondelok a štvrtok 19:00h – Veľká telocvičňa ZŠ Sekule

AEROBIC – Kúty
pondelok a streda 19:00h – telocvičňa ZŠ Kúty

AEROBIC – Závod
utorok a štvrtok 18:30h – telocvičňa ZŠ Závod

AEROBIC na latinskoamerickú hudbu – Borský Svätý Jur
utorok, štvrtok a nedeľa – 19:00h – telocvičňa ZŠ s MŠ Borský Svätý Jur
Koktail namiešaný z horúcich latinskoamerických rytmov, tanečných krokov salsy, merengue, reggaetonu, cumbie, latino popu, aerobicových a fitnessových variácií, a to všetko dobre premiešané skvelou atmosférou a zábavou! Ako na party! Nemusíte byť špičková tanečnica/tanečník, stačí počúvať hudbu a telo sa pridá. Každý cvičí podľa svojich možností. Základom je zábava, radosť z tanca, radosť z pohybu, radosť zo seba samého. Chudnutie a formovanie postavy je len vedľajší efekt.

AEROBIC – Veľké Leváre
pondelok a streda – 18:30h – Kultúrny dom
Predcvičuje Dana. Druhy cvičenia: body aerobic, pilates, taebo, zumba …
vstup 1 €

Nezabudnite na
Cvičenia trvajú 1.hodinu. Nezabudnite prísť v športovom oblečení a karimatkou alebou dekou na cvičenie. V prípade AEROBIC na latinskoamerickú hudbu odporúčajú vodu a pružné tanečné tenisky, nakoľko sa tu dosť skáče, a tiež sa pracuje so šľapou, preto nie sú vhodné tenisky s hrubou neohybnou podrážkou.

Pridaj komentár

.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota