Prinášame Vám novú rubriku, v ktorej budeme každý týždeň prinášať aktuálnu ponuku kín Morava Moravský Svätý Ján, Máj Závod a kina Úsvit Kúty.

Piatok 7.5. o 17h Princezná a žaba
animovaná rozprávka, USA 2010
Kino Úsvit Kúty

Piatok 7.5. o 19h – Princezná a žaba
animovaná rozprávka, USA 2010
Kina Máj Závod

Sobota 8.5. – nehrá sa
Kino Morava Moravský Svätý Ján

Nedeľa 9.5. o 19h – Sherlock Holmes
VB/USA, dráma, od 12 r.
Kina Máj Závod


O filmoch:

Princezná a žaba
Každý pozná slávny príbeh, ako princezná nájde skutočnú lásku, keď pobozká žabu, ktorá sa zmení na krásneho princa. Nuž, aj v tomto príbehu dievčina pobozká žabu. Výsledok je však dramaticky odlišný. To však nie je jediné prekvapenie v zmesi humoru, prekvapivých zvratov, napätia, výnimočnej hudby a emócií. Ale nakoniec si možno láska nájde cestu. Láska princa k princeznej, žaby k žabe, dokonca sa možno šťastie usmeje na pochabú svätojánsku mušku a objekt jej túžby…..
Tvorcovia filmov Malá morská víla a Aladin prinášajú príbeh z New Orleans o krásnej dievčine, žabom princovi, ktorý sa zúfalo túži stať opäť človekom, a o osudnom bozku, ktorý obráti všetko hore nohami a zavedie oboch za bujarým dobrodružstvom, v močiaroch Louisiany s voodoo čarodejníkom, aligátorom – jazzovým fanúšikom a mnohými ďaľšími ….
Hrajú: v slovenskom znení hrajú a spievajú: Michal Hudák, Helena Krajčiová, Vladimír Kobielsky, Richard Muller a ďalší …
USA 2010

Sherlock Holmes
Nové dynamické stvárnenie najznámeších postáv Arthura Conana Doyla vo filme, „Sherlock Holmes“, postaví Holmesa a jeho verného partnera Watsona pred novú výzvu. Holmes, ktorého bojové schopnosti sú rovnako nebezpečné ako jeho legendárny intelekt, musí kvôli porazeniu nového nepriateľa a odhaleniu hrozivých intríg na zničenie krajiny bojovať ako nikdy predtým. Akčno-dobrodružno-mysteriózneho „Sherlocka Holmesa“ režíroval uznávaný filmár Guy Ritchie. Legendárneho detektíva stvárnil Robert Downey Jr. pričom Jude Law si zahral Holmesovho spoľahlivého kolegu Watsona, doktora a vojnového veterána, ktorý je Holmesovým neohrozeným spojencom. Rachel McAdams sa predstaví ako Irene Adler, jediná žena, ktorá kedy Holmesa premohla, a ktorá s ním udržiava búrlivý vzťah. Nového záhadného protivníka Blackwooda stvárnil Mark Strong a ako Watsonov objekt záujmu, Mary, uvidíte Kelly Reilly.
VB/USA, dráma, od 12 r.

Nabudúci ťýždeň hrá kino Máj komédiu Pevné puto.

Pridaj komentár

.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota