Boxeri BC RTJ zaznamenali ďalšie úspechy v medzinárodnom ringu. V Sobotu a nedeľu 3.-4.5.2014 sa boxovalo aj v na Slovensku a v Čechách.

box-malacky-1-david-Michelek-2-Tamas-Kiss-HUN-3-Marek-Korolov-LTU

Na Slovensku v Komárne boxovala Slovenská reprezentácia vo vekovej kat juniorov na prestížnom turnaji Olympijských nádejí. BC RTJ Malacky tu malo zastúpenie v podaní Dávida Michálka. Turnaja sa zúčastnilo sedem štátov: Litva, Rakúsko, Maďarsko, Slovensko, Chorvátsko, Česko a Slovinsko.
Dávid Michálek štartoval v hmotnosti +80 kg. V sobotu mu žreb určil reprezentanta z Litvy Mareka Korolova. Dávid duel vyhral presvedčivo 3:0 na body a postúpil do finále, kde na neho čakal reprezentant Maďarska, Tamas Kiss. Boxer BC RTJ porazil aj tohto súpera v pomere 3:0 na body a stal sa v poradí už tretí krát víťazom turnaja Olympíjských nádejí.

box-malacky-Repre-SR-na-Olymp-nadejach-komarno-Zlava-David-Michalek

V Českej republike v Plzni boxovali starší dorastenci a muži na medzinárodnom turnaji na počesť oslobodenie Plzne.
Turnaja sa zúčastnilo 6 štátov: Lotyšsko, Rakúsko, Poľsko, Slovensko, Česko, Maďarsko. BC RTJ Malacky reprezentoval v hmotnosti do 63 kg Jaroslav Hanúsek.
Prvý duel v sobotu 3.5.2014 prehral s reprezentantom Českej republiky Danielom Bažom v pomere 3:0 na body.
Zápas bol označený ako najkrajší duel večera a bol zaradený až do večerných bojov ako zlatý bod programu.
V nedeľu 4.5.2014 boxoval Jaro Hanúsek o tretie miesto s reprezentantom ČR Adamom Urbancom Tento duel vyhral presvedčivo v pomere 3:0 na body a obsadil bronzovú priečku.

Ali Reisenauer, tréner


.
Toto je čítané

Dve osoby zasiahol na stanici v Malackách elektrický prúd, zranili sa

Dve neplnoleté osoby zasiahol v piatok (26. 4.) na železničnej stanici v…

3D filamenty 2023