V stredu (26.5.2010) TJ Závod predohrával 30-te kolo v Slovenskom Grobe.

Muži: Slovenský Grob B – Závod 3:3 (2:1)
Góly Závod – Drahoš, Uhrinec, Šíp
Zostava: Vašek – Majzún (Šimkovič), Košický, Uhrinec, Blecha M. – Drahoš, Procháska Ján, Žák, Chvátal – Šíp, Giertl

My sme nastúpili pozmenenej zostave, ked chýbalo viacej hráčov základnej zostavy. Domáci sa predstavili behavým, kombinačným futbalom.
Prvý mali veľkú šancu domáci, ale Vašek bravúrnych zákrokom vytlačil strelu na roh. My sme mohli streliť gól Šípom, ale pred brankárom sa ukľučkoval. V 12. minúte sme vyhrávali 1:0 – krížnou strelou sa presadil Drahoš. Potom mali dve veľké šance domáci, ale výborné zákroky Drahoša a Chvátala v poslednej chvíly zabránili istému gólu. 33 min sa už domáci podarilo streliť gól. 1:1. 45 min Vašek zbytočne zaváhal a fauloval v šestnástke. Domáci nariadený pokutový kop s prehľadom premenili.
Druhý polčas sme začali aktívne. 53 min akcia na jeden dotyk, ked Uhrinec vyrovnal hlavou na 2:2. O desať minút neskôr Giertl vybojoval v strede loptu prihral Šípovi a ten vedel čo sa patrí a s prehľadom popri brankárovi skóroval. Potom sme sa až príliš stiahli do obrany a domáci dostali krídla. V tomto momente boli lepším mužstvom. 71. minúte vyrovnali na 3:3, ked center z prava hlavou usmernil voľný domáci útočník.
Zápas skončil remízkou. Podľa priebehu sme spokojný s bodom.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota