Prvýkrát sa zúčastnilo iba osem mužstiev, no kvalite turnaja to neubralo . Keby mal niekto uhádnuť vek najstaršieho hráča turnaja, tak by hádal veľmi dlho. Vek najstaršieho hráča bol neuveriteľných šesťdesiat jeden rokov. Veľmi nás teší, že tento turnaj vie prilákať hráča aj v takomto pokročilom veku.

turnaj_minifutbal_tj_slavoj_moravsky_svaty_jan_2014

Aj keď počasie tentokrát nebolo až také prívetivé ako po minulé ročníky, na turnaji panovala skvelá nálada a pekné futbalové momenty. Už od rána sa po celom areáli niesla vôňa guláša z diviny, ktorú nám poskytli naši poľovníci a ktorý skvele dochutil náš tradičný kuchár Stano Mach. Zlatým klincom celého turnaja bola bohatá tombola, v ktorej prvá cena bol LED televízor. Celý turnaj potom ukončil poďakovaním všetkým zúčastneným starosta Anton Emrich.

Zúčastnené mužstvá
DAROVCI Borský Svätý Jur
MEGI TEAM
Starí páni Moravský Svätý Ján
SAMO TEAM Senica
Starí páni Závod
ARMAPLAST Bratislava
Starí páni Hlohovec
Hasiči Kúty

Konečné poradie
1. Starí páni Moravský Svätý Ján
2. Starí páni Hlohovec
3. ARMAPLAST Bratislava

Najlepším strelcom celého turnaja sa stal hráč mužstva Starí páni Moravský Sv. Ján, Štefan Hrica. TJ SLAVOJ by chcel týmto veľmi pekne poďakovať všetkým tým, ktorí pomohli pri organizovaní tohto turnaja . Veľká vďaka patrí aj tým , ktorí nám poskytli veľa pekných vecí do tomboly .

Lukáš Emrich


.
Toto je čítané

Bratislavská župa rekonštruuje viaceré mosty v regióne

Bratislavský samosprávny kraj (BSK) začína s rekonštrukciou viacerých mostov. S prácami začal…

BM Salon EV