Záhorie sa propaguje novým videom, ktoré má inšpirovať k návšteve domácich aj cezpoľných turistov. 

Záhorie – propagačný spotPropagačné video o Záhorí zachytáva kultúrne pamiatky, prírodu, gastronómiu regiónu, oddych a relax pri golfe. Video pripravila Oblastná organizácia cestovného ruchu Záhorie. Ako sa Vám páči video? #kamven

Posted by Záhorí.sk – správy z vašej ulice on 3. január 2016

 

“Vďaka členom Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) vzniklo unikátne propagačné video o Záhorí, ktoré zachytáva kultúrne pamiatky, prírodu, gastronómiu regiónu, oddych a relax pri golfe.” informuje o novom videu OOCR Záhorie. Mnohí z vás sa isto inšpirujú, ktorý kút Záhoria ešte len navštívia. Iní nájdu svoje milované miesta, kam sa vždy radi vrátia.

Na scénari videa pracovalo vedenie OOCR Záhorie v spolupráci s členmi organizácie a ako už skorej informovala Záhorí.sk riaditeľka OOCR Záhorie Dominika Leváková, “Spot bude bez komentára, len s hudbou. Využívať ho budú môcť všetci členovia OOCR či už na webstránkach, výstavách, podujatiach a pod. ”

V rámci dotácie 13 576 € z Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR boli okrem videospotu dotlačené brožurky o Záhorí v troch jazykoch, vytlačené Kalendárium 2016 a vyrobený propagačno-informačný pult.

OOCR Záhorie združuje 15 samospráv, ktoré platia ročný členský poplatok 0,3 eura na obyvateľa a 19 podnikateľských subjektov s poplatkom 100 eur ročne.


.

BM: Ustekana sobota