Naplnili sa čierne scenáre nad hokejovým HK36 Skalica. Klub nenastúpi na najbližšie zápasy v Košiciach (5.2.) a Piešťanoch (7.2). Zápasy budú zatiaľ kontumované v prospech súperov.

hokej_skalica

“Dôvodom sú vážne interné problémy, ktoré zmenožňujú participáciu nášho klubu na uvedených stretnutiach. Za spôsobené nepríjemnosti sa vopred ospravedlňujeme,” uviedol v oficiálnej správe generálny manažér Skalice Tibor Martinčič zverejnenej na internetovej stránke piešťanského klubu ŠHK 37.

Hráči HK36 Skalica dali vedeniu klubu ultimátum. Pokiaľ nebudú mať vyrovnané všetky záväzky klubu do 7. februára, tak využijú aktuálny prestupový termín končiaci 15. februára. “V túto chvíľu nevieme hráčom garantovať splnenie ich ultimáta, ktoré bolo stanovené na 7. februára. Vedenie klubu im preto dalo možnosť zaujať stanovisko.” napísal v stanovisku Martinčič. Hráči sa rozhodli nenastúpiť na zápasy a klub im dal voľnú ruku pri hľadaný si nového angažmánu.

“Spoločnosť Pro-Hokej a.s.. bola dnes 4.2.2016 informovaná ako riadiaci orgán Tipsport Ligy klubom HK 36 Skalica, že z dôvodu vážnych interných problémov nenastúpi na svoje zápasy 45. a 46. kola Tipsport Ligy.” informuje vedenie TIPSPORT Ligy na svojom Facebookovom profile. Riadiace orgány Tipsport Ligy budú o vzniknutej situácii mimoriadne rokovať v utorok (9.2.).

Hokejový klub HK36 podľa vyjadrenia generálneho manažéra pre Záhorí.sk žiadal od mesta dotáciu 50-tisíc eur pre rok 2016, ktorú však vedenie mesta odmietlo poskytnúť. Primátor Skalice Ľubomír Barát povedal na tlačovej konferencii, že považuje bezodkladnú dotáciu pre hokejový klub HK36 za nereálnu.

Vlastníkom HK 36 má byť občianske združenie Hokejový klub HK 36 Skalica, ktoré mal mať podľa neoverených informácií ku 31.5. 2015 dlh viac ako 3 milióny eur. 

Pripravujeme viac informácií.

Ďalej: Všetky články k téme HK36


.

BM: Ustekana sobota