Stavebné práce tretej etapy rekonštrukcie hlavnej dopravnej tepny v Malackách sa skončili a zajtra (1.9.) sa tiež končí obchádzková trasa po Radlinského a Pezinskej ulici.

 

 

“Termín bol dodržaný a ja vám ďakujem za trpezlivosť a pochopenie. Keby som nebol primátorom, sám by som si na primátora zanadával, hoci práce realizuje niekto iný.
Priatelia, rád by som napísal, že to najhoršie máme za sebou, ale ešte mesiac budeme skúšaní. Práce sa presúvajú do svojej predposlednej etapy na Legionársku ulicu a vyvolajú dočasné dopravné obmedzenia na Duklianskych hrdinov. Síce sa termíny zladili s uzávierkou rohožníckej cesty, aby klesol tranzit dopravy, odporúčam Rádčanom využiť aj spojnicu od Rakárenskej ulice cez Padzelek.” napísal na svojom Facebookovom profile primátor Malaciek Juraj Říha. 

 


Obmedzenia nie sú príjemné, bez nich sa to však urobiť nedá. “Keďže práce dobre postupujú, môžeme v závere septembra spustiť aj opravu križovatky a zákruty pri Jurki, kde chceme riešiť kompletné odvodnenie. Isto mi dáte za pravdu, že toto miesto je na to už zrelé. Onedlho bude po všetkom a zotrvá len pocit kompletne obnovenej cesty.” dodáva primátor. 

Malacky pocítia zlepšenie dopravy aj z dôvodu rekonštrukcie cesty Malacky – Rohožník. Obchádzková trasa bude viesť cez Malacky – Pernek – Kuchyňu a Rohožník.

 


.
Toto je čítané

SHMÚ: V okrese Malacky hrozia pre trvalý dážď povodne

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na stredu (24.4.) od 0:00 do 18:00…

BM: Ustekana sobota