Po Bacilovi a Rakbym si Kúty za dejisko svojho videoklipu vybrala ďalšia slávna dvojica. Tentokrát ide o známe hudobné teleso Duo Jamaha z Letničia, ktoré svoj klip k novému singlu s príznačným názvom “Hasiči” natáčalo v Kútoch na hasičskej stanici.

 

 

Hudobná skupina Duo Jamaha pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1996. V súčasnom zložení v hudobnej skupine pôsobia otec Alfons a syn Marián Kotvanovci. Majú na konte 3 zlaté a 3 platinové platne za predaj hudobných nosičov.

 

Výber piesní tejto hudobnej skupiny je multižánrový pre všetky vekové generácie, ktorý je zárukou skvelej zábavy. Repertoár tvorí vlastná tvorba, okrem vlastnej tvorby nechýbajú ľudové a tanečné piesne, ale aj domáce i zahraničné hity, či moderné remixy.

 

 

Pred siedmimi rokmi vo videoklipe dvojice Bacil a Rakby účinkovalo až 23 Záhoráčok. Duo Jamaha si vystačilo len s jednou. V klipe účinkuje víťazka súťaže krásy Miss Hasička ČeskoSlovensko 2017, 18-ročná Nikola Kumpanová z Petrovej Vsi, členka DHZ Letničie.

 

Nikola Kumpanová, víťazka Miss Hasička ČeskoSlovensko 2017

 

Ďalej: 23 Záhoráčok na párty v bazéne

 

V roku 2012 sa jedna záhrada v Kútoch premenila na dejisko natáčania nového klipu známej slovenskej rapovej dvojice Bacil a Rakby. Točil sa klip na letný hit s názvom PARTY, ktorého autorom je známy DJ Live. K dnešnému dňu má na konte viac ako 900 tisíc zhiadnutí na youtube.

 


.

BM: Ustekana sobota