Komunálne voľby sa konajú už nabudúcu sobotu 27. novembra 2010 od 7:00 – do 20:00h. Voliči majú poslednú možnosť sa naživo stretnúť s kandidátmi na starostu v Moravskom Svätom Jáne.

Kultúrny dom v Moravskom Svätom Jáne bude žiť voľbami celý víkend. Už dnes organizuje kandidát na starostu obce Peter Švec v priestoroch kina divadelné predstavenie “Zmrňený čert” v podaní Záhoráckeho divadla zo Senice. Začiatok predstavenia je o 19hodine. Peter Švec rozdával na toto predstavenie občanom Moravského Svätého Jána vstupenky pri osobnej návšteve. Občania si môžu okrem divadelného zážitku odniesť aj nejakú cenu z pripravovanej tomboly.

V sobotu sa podľa informácií z Facebooku bude konať tradičný predvolebný guláš pri pive a cimbálovej hudbe. Toto stretnutie organizuje kandidát na starostu Vladimír Škrabák a začína o 15 hodine.

Nedeľa bude patriť dvom kandidátom. Anton Emrich pozýva občanov na posedenie pri káve a koláčoch. Podľa jeho slov, zvolil uvoľnenejšiu atmosféru, aby mohol predstaviť svoj program, všetkým ktorí prejavia záujem. Vo Veľkej sále Kultúrneho domu začína stretnutie o 15 hodine.

Kandidát Peter Švec pripravil aj na nedeľu stretnutie s voličmi. O 16 hodine pripravil milovníkom dychovej hudby koncert Záhorienky v kinosále Kultúrneho domu. Po predstaveniach občanom pripraví drobné občerstvenie.

Stretnutie S občanmi má pripravené aj kandidátka na starostku Veronika Dudášová, ktorá pozýva na utorok (23.11.) na 17 hodinu do Vinárne Leskovský všetky deti, rodičov a starých rodičov na predvolebné stretnutie. Všetkých čaká bohatý program, občerstvenie a pre deti má pripravený detský kútik.


.

BM: Ustekana sobota