Druhá liga Západ pokračovala piatym kolom. Basketbalisti MŠK BO Holíč odohrali svoj zápas na palubovke Dunajskej Stredy.

Do prvej štvrtiny nastúpili hostia s úmyslom vytvoriť si väčší rozdiel v skóre a zlomiť odpor domácich basketbalistov čo sa nedarilo vďaka vysokej úspešnosti streleckých pokusov Dunajskostredčanov. I keď sa podarilo nastrieľať Holíčanom v prvom polčase 52 bodov domáci držali krok s favoritom.

Odpor domácich sa podarilo zlomiť v tretej štvrtine, v ktorej zaznamenali len štyri koše a tak Holíčania odskočili svojmu súperovi na dvadsaťtri bodový rozdiel. V záverečnej štvrtine sa podarilo domácim skorigovať stav stretnutia na záverečných 75 : 92, čo znamená piate víťazstvo pre basketbalistov Holíča s piatich zápasov. Ďakujeme Mestu Holíč, všetkým sponzorom, mediálnym partnerom a fanúšikom za podporu. Ďalším súperom Holíča budú 14.12. basketbalisti Topolčian.

BK DSG Dunajská Streda – MŠK BO Holíč 75:93 (39:52)
Zostava a body Holíča: Snopko 27, O Marenčík, Hnusek 28, Barabčík 4 , Halahija 6, Kubinec, Mihaliska 4, Pukančík 6, Mlynek 18, Masaryk.
Tréner: Ľ Marenčík


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota