Nápad založenia internetového obchodu s názvom Zázračná Alchemilka, vznikol z myšlienky jeho zakladateľky Malačianky Agáty Havlovej ukázať a ponúknuť produkty, ktoré priaznivo pôsobia na človeka a pomáhajú pri rôznych zdravotných ťažkostiach.

Ústrednú myšlienku nám predstavuje prostredníctvom vybraného sortimentu, vlastnej výroby a dokonca aj blogu. Podstatu v sebe zahŕňa aj názov firmy, kde alchemilka zastupuje prírodu a samotný návrat k nej a slovo „zázračná“ poukazuje na energetické účinky výrobkov na človeka.

Hlbším zámerom e-shopu Zázračná Alchemilka je odovzdávať poznatky a informácie z oblasti prírodných produktov a výrobkov, ktoré majú ozdravujúce a energetické účinky. Sortiment, je zostavený tak, aby výrobky spoločne vytvárali a prinášali harmóniu nám, nášmu telu, mysli aj duši.

Výrobky sú prevažne slovenského pôvodu a ich podstatnú časť tvoria sviečky, éterické oleje, prírodné kamene, orgonity.

Vlastnou tvorbou Zázračnej alchemilkybylinné sviečky, ktoré sú zložené z prírodných ingrediencií obohatené o sušené bylinky a ich esencie. S tým sa spája práve aj téma fytoterapie – náuke o bylinkách, ktorej sa firma tiež venuje a do budúcna plánuje doplniť e-shop aj o spomenuté bylinky a bylinné zmesi.

Všetko spomenuté tvorí jeden celok a stojí za zrodom Zázračnej alchemilky.

 


.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota