Prvý pracovný týždeň v novom roku začne antigénové testovanie svojich vyše 720 zamestnancov po celozávodnej dovolenke akciová spoločnosť Grafobal so sídlom v meste Skalica. TASR o tom informoval za spoločnosť Marián Gaža zodpovedný za mediálnu komunikáciu.

ilustračné foto FB Holíč

Testovanie sa vykoná priamo v priestoroch spoločnosti. “Uskutoční sa aj napriek tomu, že povinnosť pretestovať svojich pracovníkov pre podniky s viac ako 500 zamestnancami zatiaľ nebola legislatívne nariadená,” doplnil Gaža.

Pre hladší a bezpečnejší priebeh opatrenia uplatní podnik skúsenosti z predošlého testovania, ktoré už vo firme úspešne vykonali. “Novoročné bezplatné testovanie vnímame ako nový benefit pre zamestnancov. Má prispieť k ochrane zdravia pracovných tímov a ich rodinných príslušníkov, ale zároveň vo vyššej miere garantovať plynulé zabezpečenie výroby a dodávok,” informoval generálny riaditeľ a predseda predstavenstva spoločnosti Richard Kohút.

Spoločnosť poskytne možnosť antigénového testovania pre všetkých svojich kmeňových zamestnancov, počnúc od výrobnej sféry, cez obslužné činnosti až po administratívu a vrcholový manažment.


.
Toto je čítané

Muž v Holíči mieril na autá dlhou airsoftovou zbraňou

Na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou…

BM: Ustekana sobota