Vo štvrtok (14.1.) mestskí policajti v spolupráci s kriminálnou políciou zadržali zlodeja áut, ktorý sa pokúšal vlámať do staršieho auta. Jeho pohyb po Malackách zachytil mestský kamerový systém.

foto Mestská polícia Malacky

„Ďakujem mestskej polícii za výbornú prácu. Pri takýchto prípadoch sa ukazuje, akou dôležitou súčasťou ochrany verejného majetku je mestský kamerový systém. Aj preto  každoročne uvoľňujeme finančné prostriedky na jeho modernizáciu a rozširovanie. V rámci rekonštrukcie ulíc sa snažíme o inštaláciu optických káblov, aby sme dosiahli rozšírenie kamier aj do odľahlých častí mesta,“ vyjadril sa k zásahu primátor Juraj Říha.

Poďakovanie mestským policajtom adresoval aj riaditeľ Obvodného oddelenia Policajného zboru v Malackách Andrej Kliment: „Ďakujem za skutočne precíznu a promptnú súčinnosť pri objasňovaní zločinu lúpeže. Vysoko oceňujem služobnú činnosť príslušníkov MsP Malacky pri pátraní po unikajúcom páchateľovi pomocou kamerového systému mesta, ako aj činnosť hliadky pri následnom zadržaní páchateľa krátko po spáchaní skutku v súčinnosti so zložkami štátnej polície.“

Záhorí.sk informoval M. Binčík


.
Toto je čítané

Medzi Stupavou a Lozornom zrazilo auto tancujúceho chodca

Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke…

BM: Ustekana sobota