Niektoré podniky tu existujú už mnohé mnohé roky a aj napriek tomu, že čas letí, stále sa držia na vrchole svojej aktivity. A tak je to aj v prípade Reštaurácie U Cugú v Kútoch.

Ani sme to nepostrehli a dvadsať rokov uplynulo ako voda odo dňa založenia tohoto podniku a tak si dňa 5. februára 2011 pripomenieme dvadsiate výročie otvorenia reštaurácie U Cugú v Kútoch.

Týchto dvadsať rokov existencie a fungovania prinieslo mnoho úspechov a prínosov či už priamo reštaurácii, alebo celej obci v podobe rôznych akcií, koncertov, osláv, prehliadok a iných kultúrnych podujatí. Už dvadsať rokov bez jedinej prestávky funguje Reštaurácia U Cugú pod vedením Martina Guttu a ponúka priestory a služby nielen ako reštaurácia, bar, herňa a diskotéka, ale aj ako vhodné miesto pre svatby, stretávky či iné oslavy.

Známe osobnosti U Cugu
Povečeralo tu množstvo ľudí, medzi inými i známe tváre ako napríklad slovenskí politici Mikuláš Dzurinda, Dušan Čaplovič a Róbert Fico, kardinál Jozef Tomko, bývalý arcibiskup Ján Sokol, biskup Štefan Vrablec, herec a spevák Michal Dočolomanský, český herec a spevák Josef Zíma, športový komentátor Karol Polák, akademický maliar Milan Laluha, hokejista Richard Kapuš či známa punková kapela Zóna A.

Interiér i exteriér sa časom menil, každá jedna časť budovy bola rokmi niekoľkokrát rekonštruovaná a ani personál neostal rovnaký, i keď v súčasnosti má reštaurácia aj takých zamestnancov, ktorí tu pracujú obdivuhodných 10 a viac rokov.

Oslava dvadsiateho výročia
Po týchto dvadsiatich rokoch máme teda dôvod na oslavu. Celá akcia začína o 18:00 v priestoroch Reštaurácie U Cugú v Kútoch. Na programe sú vystúpenia mnohých známych osobností ako Ján Slezák, Mirka Partlová, Peter Pecha a tiež vystúpenie tanečnej skupiny Pegas a hudobnej skupiny Duo Yamaha, takže sa máme na čo tešiť. Už chýba len popriať ešte aspoň ďalších dvadsať rokov úspešného fungovania Reštaurácie U Cugú, množstvo vydarených zábav a akcií a zdokonaľovania nadobudnutej slávy.


.

BM: Ustekana sobota