Mesto Holíč vybudovalo nové sociálne zázemie prístavbou k tribúne v športovom areáli TJ Iskra Holíč. TASR o tom informoval hovorca mesta Jaroslav Čársky.

foto FB Holíč

“Pôvodné sociálne zázemie, ktoré je súčasťou tribúny, bolo v nevyhovujúcom technickom stave. Na základe tejto skutočnosti sa mesto rozhodlo vybudovať nové. V prístavbe sa vybudovali štyri nové šatne. Každá šatňa má umyváreň a toalety. Celková cena prác vyšla na 185.994,51 eura bez DPH. Investorom rekonštrukcie bola mestská spoločnosť SMM Holíč, pričom zhotoviteľom bola firma J&V group,” informoval Čársky.

V objekte prístavby bola vybudovaná aj miestnosť na prípravu detí, rozhodcov a technická miestnosť. V existujúcej tribúne sa zrealizovala oprava vnútornej chodby, zrekonštruovala sa fasáda vrátane klampiarskych prvkov. “Zastrešené boli bočné vstupné schodiská vedúce na tribúnu. Stavebné práce sa uskutočnili prevažne v druhej polovici roku 2020. Veríme, že po uvoľnení platných opatrení budú môcť športovci dlhodobo tieto priestory využívať,” doplnil hovorca mesta.


.
Toto je čítané

Futbal: Skalica vyhrala tretí zápas v rade

Futbalisti MFK Skalica zvíťazili na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 3:1 v sobotňajšom…

BM: Ustekana sobota