Mestský hokejový klub mládeže Skalica spúšťa svoju letnú prípravu na sezónu 2021/2022. Deti všetkých kategórií začnú prípravu na suchu už 3. mája.

“Teší nás, že deti sa môžu pripravovať na novú hokejovú sezónu”  v skratke zhodnotil situáciu manažér mládeže Miroslav Lipovský.

Skalická mládež dostane do novej sezóny aj zmenené rozloženie trénerov medzi ktorých sa pripojí aj bývali tréner extraligovej Skalice i Piešťan – Milan Klement. Ten vytvorí tandem pre juniorskú extraligu spolu s Michalom Ružičkom a kondičným trenérom Michalom Holazom. U dorastencov zmena nenastala a opäť bude ich kormidelník Radovan Smetana ktorému bude asistovať Zdenek Jurásek. K dispozícii bude i ďalší asistent Miroslav Zálešák. Šéftrenérom mládeže bude Jozef Fabián, pod ktorého budú spadať všekty vekové kategórie od kadetov nižšie. Zároveň bude trenér kadetov s kolegom Radoslavom Rekošom. Ôsmu a siedmu triedu povedie Milan Čársky za asistencie Nikolu Kovalovského a Jozefa Fabiána. Mladší žiaci, čiže šiestu a piatu triedu povedie trenérske duo Jaroslav Crlík a Peter Ivičič. Hokejovú prípravku 4 povedie Róbert Liščák a Nikola Kovalovský. O najmladšie deti sa postarajú Nikola Čechová, Samuel Košut a Jaroslav Crlík. Tréningový proces brankárov bude opäť pod vedením Dušana Vlka.

Skaličania vykorčulujú na ľadovú plochu už 1. júla kedy im začne príprava na ľade. Súčasťou prípravy je aj hokejový kemp “Uži si leto na zimáku”. Okrem toho čaká deti MHKM veľa zaujímavostí a prekvapení.


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota