Na mestskej plávarni v Malackách môže verejnosť využívať už aj veľký bazén. Počet návštevníkov je zatiaľ obmedzený na maximálne šesť v jednej chvíli. S oznámeným uvoľňovaním opatrení sa má prevádzka mestskej plavárne pre verejnosť rozšíriť.

foto Malacky.sk

Samospráva informuje, že záujemcovia o návštevu plavárne sa môžu registrovať na celé hodiny na webe mestskej spoločnosti spravujúcej plaváreň. Doteraz bol na plavárni otvorený len malý bazén pre šesťčlenné skupiny. “Po ďalšom zmiernení opatrení sa popoludňajší čas (14.00 – 19.00 h) vyhradí pre kluby a kurzy,” avizuje mesto režim na plavárni.

Minister zdravotníctva SR Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO) a hlavný hygienik SR Ján Mikas v piatok oznámili, že Slovensko vstupuje od pondelka (10. 5.) do ružovej fázy COVID automatu.

V ružovej fáze, teda najnižšom stupni varovania, bude od pondelka aj okres Malacky. Podľa aktualizovaných pravidiel budú môcť na umelých kúpaliskách v ružových okresoch trénovať športové kluby registrované v zväzoch. V ružových okresoch môže byť najviac 50 športovcov v exteriéri a 25 v interiéri.


.
Toto je čítané

Nadácia Volkswagen Slovakia zaplatí obnovu unikátnych historických skleníkov v Prügerke

V bratislavskej Prüger-Wallnerovej záhrade, známej ako Prügerka, sa v pondelok (15.4.) udial…

BM: Ustekana sobota